24 / 04 / 2024

ATO, AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayırdı!

ATO, AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayırdı!

AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayıran ATO’nun kampanya detayları da netleşiyor. Lüks otomobillerin de yer aldığı hediye çekilişleri yakında...



Ankara Ticaret Odası'nın başkentte art arda yaşanan terör olaylarıyla birlikte AVM'lerdeki durgunluğun önüne geçebilmek amacıyla hazırladığı projeler bir bir hayata geçirilmeye başlandı. ATO Meclisi'nin geçtiğimiz günlerde aldığı 3.5 milyon TL'lik yardım kararıyla ilgili ilk adımın 15-20 gün içinde atılacağı duyurulurken, ATO Başkanı Salih Bezci ve oda üyelerinden oluşan bir heyetin Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile görüşerek kampanyanın detaylarını netleştireceği ifade edildi.


"KORKUYA TESLİM OLMAK YOK"

Terör örgütleri tarafından başkentte oluşturulmak istenen "korku iklimi"ne teslim olmayacaklarını defalarca vurgulayan ve vatandaşlara da bu konuda uyarılarda bulunan ATO Başkanı Bezci, AVM'leri yeniden canlandırmak ve başkentlilerin huzur içerisinde sokağa çıkmalarını sağlamak için bir kampanyayı en kısa sürede başlatacaklarını dile getirdi.


BÜYÜK HEDİYELER YOLDA

ATO Başkanı Bezci, AVM'lerin dolup taşması ve esnafın da sıkıntılı dönemi en az zararla atlatması için başlatacakları kampanyanın detaylarını da anlattı. Kampanya kapsamında AVM'lerden yapılan her 25 TL'lik alışveriş karşılığında herkese bir kura numarası vereceklerini belirten Bezci, noter huzurunda yapılacak çekilişle de lüks otomobillerden diz üstü bilgisayarlara kadar büyük hediyeler vereceklerini söyledi.


1 MAYIS'TA BAŞLAYACAK

Kampanyanın startının verileceği tarih 1 Mayıs olarak belirlendi. Kampanya kapsamında otomobil ve bilgisayarlar, çekilişler sonucunda halka dağıtılacak. Çekilişe katılmak için AVM'lerden veya AVM dışında herhangi bir yerden olmak üzere kredi kartı ile 25 TL'lik alışveriş yapmak yeterli olacak. Çekilişe katılım için gerekli olan kura numaraları alışverişlerin kredi kartı ile gerçekleşmesinden sonra sisteme otomatik olarak işlenecek. ATO'nun gerçekleştireceği diğer kampanyalar ise hükümet nezdinde gerçekleştirilecek çeşitli görüşmelerden sonra netlik kazanacak.



Sabah Ankara


Geri Dön