29 / 03 / 2024

Emrah, Şişli Bomonti'den 3.5 milyon TL'ye ev aldı!

Emrah, Şişli Bomonti'den 3.5 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şarkıcı Emrah, Şişli Bomonti'den lüks bir daire aldı. Daire için 3.5 milyon TL ödeyen şarkıcı, evinin dekorasyonunu da eşi Sibel Erdoğan'ın zevkine göre yaptırdı.



Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve eşi Sibel Erdoğan'ın hamile olmasıyla tekrar babalık heyecanı yaşayan şarkıcı Emrah, Şişli'ye taşındı. Daha önce sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Bomonti'de bulunan bir rezidanstan daire aldı. 



Emrah, Şişli Bomonti den 3.5 milyon TL ye ev aldı!



Yaklaşık 280 metrekare ve Boğaz manzaralı daire için 3.5 milyon TL ödeyen şarkıcı, evinin dekorasyonunu da eşi Sibel Erdoğan'ın zevkine göre yaptırdı.



Aytekin TEKER/Habertürk



Haber Kıbrıs Havadis Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


Yeni sezonda Aşk ve Mavi adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Emrah, şimdilerde yeniden babalık heyecanı yaşıyor. Bundan iki yıl önce Sibel Kirer ile dünyaevine giren Emrah eşinin üzerine titriyor. Eşi Sibel Erdoğan’ın hamile olmasıyla tekrar babalık heyecanı yaşayacak olan şarkıcı Emrah, evini Şişli’ye taşıma kararı almış. Sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla adından söz ettiren Emrah’ın yeni hedefi, Bomonti’de bulunan bir rezidans olmuş. Şarkıcının, eşinin istekleri doğrultusunda dekore ettirdiği 280 metrekarelik Boğaz manzaralı daire için 3.5 milyon lirayı gözden çıkardığı söyleniyor.


Kıbrıs Havadis



Haber Şok gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve eşi Sibel Erdoğan'ın hamile olmasıyla tekrar babalık heyecanı yaşayan şarkıcı Emrah, Şişli'ye taşındı.Ünlü şarkıcı Bomonti'de bulunan bir rezidanstan daire aldı. Boğaz manzaralı daire için 3.5 milyon TL ödeyen şarkıcı, evinin dekorasyonunu da eşi Sibel Erdoğan'ın zevkine göre yaptırdı



Şok


Geri Dön