25 / 04 / 2024

Atrax 2013 Fuarı her yaştan adrenalin tutkunu buluşturuyor!

Atrax 2013 Fuarı her yaştan adrenalin tutkunu buluşturuyor!

Bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye’nin ilk eğlence fuarı Atrax dünyanın dört bir yerinden gelen adrenalin oyuncaklarına ev sahipliği yapıyor. Fuar, 7 Aralık'a kadar devam edecek.



Bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye’nin ilk eğlence fuarı Atrax dünyanın dört bir yerinden gelen adrenalin oyuncaklarına ev sahipliği yapıyor. Dünyada milyonlarca dolara ulaşan eğlence sektörü Tureks Fuarcılık organizasyonuyla 7 Aralık akşamına kadar ziyaretçileri ağırlıyor.  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in katılımıyla kapılarını açan fuar ilk günden basın ve ziyaretçi akınına uğradı.


Dünyanın önde gelen eğlence tesisi yatırımcılarını, oyun ve ekipman üreticilerini, turistik işletme sahiplerini, belediye yöneticilerini ve mimarları buluşturan Eğlence, Park ve Aktivite Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2013, eğlence tutkunlarını da bekliyor. Ziyaretçilerin, daha önce hiçbir yerde deneme imkanı bulamayacakları ürünleri tek bir çatı altında buluşturan fuar, oldukça renkli görüntüler oluşturuyor.


 Ziyaretçilerin Formula 1 Pilotu ya da Boeing Pilotu Olabildiği Tek Fuar


 Türkiye’de bir eşi daha olmayan ve sadece Amerika için üretilen uzay simülasyon aracı, Formula 1’da yarışıyormuş hissini veren araç simülasyonları, İstanbul semalarında uçtuktan sonra uçağın havaalanına indirilebileceği uçak simülasyonları, ziyaretçilerin dört tarafını saran sinema salonu perdeleri ile 360 derece filmin kahramanı olabildiği sinema salonları, gelenlerin çocukluğuna inebileceği lunapark oyuncakları ile eğlence sektörünün kalbi bu fuarda atıyor.


Gerçek bir Boeing uçağının kokpiti ile birebir aynı olarak dizayn edilen ve uçuş keyfinin doyasıya yaşandığı uçuş simülasyonları, gelecekte pilot olmayı düşleyen pilot adaylarının da beğenisini kazandı. 360 derece bir perdenin sardığı bir sinema salonunda filmin içindeymiş gibi film izleme şansı sunan Türkiye’nin ilk 360 derece sinema salonu ise, ziyaretçilerin ve basının ilgi odağı oluyor.


Ayrıca adrenalin sevenlerin oldukça ilgisini çeken ‘Yapay kaya tırmanma duvarı ve macera parkuru’ Atraxion Magazine Dergisi tarafından düzenlenen Shining Star Awards’ta  fuarın ‘En Başarılı Stand’ı seçildi.


Geri Dön