25 / 04 / 2024

Tahincioğlu MIPIM Fuarı'nda projelerini tanıtmaya hazırlanıyor!

 Tahincioğlu MIPIM Fuarı'nda projelerini tanıtmaya hazırlanıyor!

Tahincioğlu, Anadolu Yakası’nda yer alan Palladium Tower ve ön lansmanını yapacağı Avrupa Yakasındaki yeni projesiyle, Mipim 2013 Fuarı’nda Mipim Fuarı’nda ana fuar binasında yatırımcılarla bir araya gelmeye hazırlanıyor



Tahincioğlu, Anadolu Yakası’nda yer alan Palladium Tower ve ön lansmanını yapacağı Avrupa Yakasındaki yeni projesiyle, Mipim 2013 Fuarı’nda Mipim Fuarı’nda ana fuar binası Riviera Hall’de R29-39 numaralı, COH Türkiye Çadırı’nda ise RSV 15 numaralı standında uluslararası yatırımcılarla bir araya gelmeye hazırlanıyor. Tahincioğlu aynı zamanda Mipim 2013 fuarının çanta sponsorluğunu da üstleniyor.



Tahincioğlu Holding’in gayrimenkul yatırım ve geliştirme kolu olan; alışveriş merkezleri, rezidans, konut ve ofis projeleri üreten Tahincioğlu Gayrimenkul, Cannes’da düzenlenen Türkiye’nin onur konuğu olduğu gayrimenkul yatırım fuarı Mipim 2013’te 12-15 Ekim tarihleri arasında yabancı yatırımcılarla buluşuyor.


MIPIM’in çanta sponsoru Tahincioğlu Gayrimenkul


Tahincioğlu, Anadolu Yakası’nda yer alan Palladium Tower ve Avrupa Yakasında açıklayacağı yeni projesiyle Mipim 2013 Fuarı’nda Mipim Fuarı’nda ana fuar binası Riviera Hall’de R29-39 numaralı, COH Türkiye Çadırı’nda ise RSV 15 numaralı standında uluslararası yatırımcılarla bir araya gelmeye hazırlanıyor. Aynı zamanda fuarı ziyaret edeceği öngörülen yaklaşık 20 bin kişiye verilmek üzere hazırlanan Mipim 2013 fuarının çanta sponsorluğunu Tahincioğlu Gayrimenkul üstleniyor.


Özcan Tahincioğlu: Mipim 2013 Fuarı’nda Palladium Tower ile katılıyoruz


Projeleri için en iyi lokasyonları seçmek konusunda titizlikle çalışan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu “Bugüne kadar toplamda 1.5 milyon m2 büyüklüğünde inşaat alanına sahip işe imza attık ve her geçen gün bu alanı daha da genişletiyoruz. Tahincioğlu Gayrimenkul olarak Mipim 2013 Fuar’ında projelerimizin gerek konumları gerekse doğaya duyarlılığıyla enerji dostu yatırımcılara tanıtacağız. Aynı zamanda Türkiye’ye yatırımın artmasını sağlamak birincil hedefilerimiz arasında bulunuyor. Tahincioğlu Gayrimenkul, Mipim 2013 Fuarı’nda özellikle Palladium Tower ve yeni açıklayacağımız projelerimize yabancı yatırımcılardan yüksek ilgi olacağını düşünüyoruz” dedi


Anadolu Yakası’nın en prestijli ofis projesi Palladium Tower…


Özellikle ticari gayrimenkul projeleriyle ön plana çıkan Tahincioğlu Gayrimenkul, Anadolu Yakası’nın en prestijli ofis projesi Palladium Tower’ı İstanbul’un en merkezi bölgelerinden geleceğin Finans Merkezi’nin konumlandırıldığı Ataşehir’de hayata geçiriyor. Proje bitiminde 43 kat olarak yükselmesi öngörülen Palladium Tower; toplam 55.000 m2 kiralanabilir alanı, BMS (Building Management System) akıllı bina sistemi, Leed Gold sertifikasına uygun yapısıyla E-5 ve TEM otoyollarının kesişiminde misafirlerine bir ofisten çok daha fazlasını sunmaya hazırlanıyor.


Geri Dön