19 / 04 / 2024

tahincioğlu palladium

tahincioğlu palladium

Tahincioğlu, Anadolu Yakası’nda yer alan Palladium Tower ve ön lansmanını yapacağı Avrupa Yakasındaki yeni projesiyle, Mipim 2013 Fuarı’nda Mipim Fuarı’nda ana fuar binasında yatırımcılarla bir araya gelmeye hazırlanıyor

Tahincioğlu 3 yıl içinde gayrimenkule 700 milyon dolar yatıracak!

Özcan Tahincioğlu, üç yıl içinde gayrimenkule 700 milyon dolar yatıracaklarını söylüyor. 2 bin 300 dekar alanda meyve üretimi yapan grup, her yıl 2 bin dekar arazi alarak tarımda büyümek istiyor

Tahincioğlu Palladium'da fiyatlar 895 bin dolardan başlıyor!

Palladium Tower projesi 180 metre uzunluğunda 1 blok halinde tasarlandı. Projede yer alan ofisler 2014 yılında teslim edilecek...

Tahincioğlu Gayrimenkul - Palladium Tower Ataşehir

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Ataşehir projesi Palladium Tower'da ofis fiyatları 890 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolar arasında değişiyor. Projenin 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Tahincioğlu Gayrimenkul 3 yılda 5 proje hayata geçirecek!

350 milyon lira yatırım değerine sahip Nidapark Başakşehir projesini satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 3 yıl içinde 10 milyar lira toplam satış değeri olan 5 proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Tahincioğlu, 5 projeden 10 milyar TL gelir bekliyor!

Tahincioğlu, gayrimenkulde yatırımlarını sürdürüyor. Şehir merkezinden ilk kez Başakşehir’e yönelen şirket, 3 yılda hayata geçireceği 5 projeden 10 milyar liralık satış geliri hedefliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul rotasını Başakşehir'e çevirdi!

İstanbul’un merkezlerinde proje üreten Tahincioğlu Gayrimenkul, rotayı Başakşehir’e kırdı. Başakşehir’in zamanla merkez olacağını söyleyen Tahincioğlu “Nidapark projemizi 2017’de teslim edeceğiz” dedi.

Tahincioğlu, İstanbul'u Resmet projesiyle Silver ödülü aldı!

Tahincioğlu, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards'da gayrimenkul sektöründe 'Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde 'İstanbul'u Resmet' projesiyle Silver ödülünü almaya hak kazandı.

Tahincioğlu İstanbul'u Resmet projesiyle ödül aldı!

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi 2017 yılının Ekim ayında teslim edilecek. Ön satışları başlayan Nidapark Başakşehir projesi 347 daire ve 48 ticari üniteden meydana geliyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir projesinin basın toplantısı 29 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu şimdi de İstanbul’un yükselen ve gelişen Başakşehir’de hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Başakşehir’i tanıtıyor.

Tahincioğlu’ndan geleceğin mimar ve mühendislerine şantiye!

Tahincioğlu, Trump Alışveris Merkezi’nde yer alan KidzMondo’da sponsor olduğu inşaat alanı ile geleceğin mimar ve mühendislerine ilk şantiyelerini kurdu. Çocuklar Tahincioğlu baretleri ile inşaat alanında şimdiden hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Tahincioğlu İstinye otel projesinin yer teslimi yapıldı!

İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini 1.8 milyar TL ile kazanan Tahincioğlu Gayrimenkul'ün İstinye otel projesinin yer teslimi yapıldı.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi nerede?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje konut, ofis ve cadde mağazalarından meydana gelecek. Proje 103 bin 277 metrekare arsa alanı üzerinde yayılacak. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi nerede?

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arsası üzerinde inşa edilecek. Ön talep toplanan proje konut, ofis ve cadde mağazalarından meydana gelecek.

Tahincioğlu İstinye otel projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu Gayrimenkul, bugün İstinye arazisi için bugün imzalar atıldı. Tahincioğlu'nun İstinye projesinde otel ve apart otellerle birlikte cadde mağazaları olacak...

tahincioğlu palladium Haberi

tahincioğlu palladium

Tahincioğlu, Anadolu Yakası’nda yer alan Palladium Tower ve ön lansmanını yapacağı Avrupa Yakasındaki yeni projesiyle, Mipim 2013 Fuarı’nda Mipim Fuarı’nda ana fuar binası Riviera Hall’de R29-39 numaralı, COH Türkiye Çadırı’nda ise RSV 15 numaralı standında uluslararası yatırımcılarla bir araya gelmeye hazırlanıyor. Tahincioğlu aynı zamanda Mipim 2013 fuarının çanta sponsorluğunu da üstleniyor.



Tahincioğlu Holding’in gayrimenkul yatırım ve geliştirme kolu olan; alışveriş merkezleri, rezidans, konut ve ofis projeleri üreten Tahincioğlu Gayrimenkul, Cannes’da düzenlenen Türkiye’nin onur konuğu olduğu gayrimenkul yatırım fuarı Mipim 2013’te 12-15 Ekim tarihleri arasında yabancı yatırımcılarla buluşuyor.


MIPIM’in çanta sponsoru Tahincioğlu Gayrimenkul


Tahincioğlu, Anadolu Yakası’nda yer alan Palladium Tower ve Avrupa Yakasında açıklayacağı yeni projesiyle Mipim 2013 Fuarı’nda Mipim Fuarı’nda ana fuar binası Riviera Hall’de R29-39 numaralı, COH Türkiye Çadırı’nda ise RSV...