24 / 04 / 2024

VitrA yeni ürünleriyle Cersaie Seramik Fuarı'nda!

VitrA yeni ürünleriyle Cersaie Seramik Fuarı'nda!

VitrA, yeni karo serilerini, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersaie’de tanıtmaya hazırlanıyor. İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergileyecek.




VitrA, yeni karo serilerini, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersaie’de tanıtmaya hazırlanıyor. 28 Eylül-2 Kasım 2015 tarihleri arasında, İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergileyecek. 2003 yılından bu yana fuara katılan VitrA’nın bu seneki standında; uzman ekibinin tasarladığı seramikler, profesyonellere yönelik oluşturulan PRO yaklaşımı altında malzemeden ilham alan Nature, geniş renk dünyasıyla Arkitekt Color ve farklı yüzey özellikleriyle projelerde esneklik ve özgürlük sağlayan Matrix serileri sergilenecek. Farklı beklenti ve zevklere uygun tasarlanan seriler, mimarlara ve iç mimarlara geniş seçenekler sunmayı hedefliyor.

 

VitrA’nın Arkitekt Color koleksiyonunda, renklerin mükemmel uyumunu ve yarattığı etkileri mekânlara taşıyan porselen ve duvar serileri sergileniyor. Yaşamı çeşitlendiren, mekânlara anlam ve değer katan renkler, VitrA Arkitekt Color dünyasında mimarlara ve iç mimarlara ilham vermesi için yeniden düzenleniyor. 4 seriden oluşan koleksiyonda; kırmızı, mavi, yeşil, siyah ve beyaz gibi ana renklerin hakim olduğu Arkitekt Basic, havuz ve spa için tercih edilen mavi ve turkuvaz tonlarının yer aldığı Arkitekt Aqua, en çok tercih edilen nötr renklerden bej ve gri tonlarıyla üretilen Arkitekt Neutral, ilhamını güncel trendlerden ve moda renklerden alan Arkitekt Mood ziyaretçilerle buluşuyor.

 


Doğallığı ve yarattığı sonsuz olasılıkları mimarlara ve iç mimarlara ilham veren VitrA Nature Koleksiyonu, doğanın sürekliliğinden kopmayan, her gün yeni ve taze hissettiren yaşam alanları yaratıyor. Doğadan esinlenen koleksiyonda; mermer, taş, ahşap, metal, beton ve seramik gibi temel yapı malzemelerini farklı ebat, renk ve desenlerle zenginleştiren, zamandan ve trendlerden bağımsız seriler yer alıyor. Evlerden restoranlara, alışveriş merkezlerinden havaalanları ve otellere kadar her türlü mekânda kullanılabilen seriler, farklı ihtiyaç ve beklentiler için yenilikçi çözümler sunuyor.

 

VitrA’nın Matrix koleksiyonunda ise farklı yüzey özellikleriyle yaratıcılıkta yeni ufuklar açıyor. Matrix koleksiyonu, porselen dünyasında  teknik ve yaratıcılığa geniş  imkân veren ürün gamına ilham vermek, renk ve zenginlik katmak amacıyla tasarlandı. Toplam 6 yüzey bulunan Matrix koleksiyonu, 3 farklı ebat ve renk seçeneğiyle yaşam alanlarına farklı bir tarz katıyor.



Geri Dön