19 / 04 / 2024

Ege Seramik yeni ürünleriyle CERSAIE Fuarı’na katılacak!

Ege Seramik yeni ürünleriyle CERSAIE Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelenen CERSAIE Seramik Fuarı bu yılda yerli yabancı birçok tasarımcı, sektör temsilcisi ve profesyoneli ağırlayacak. Ege Seramik, fuara 2015-2016 koleksiyonundan 14 ürün ile katılacak.



Ege Seramik, 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde gerçekleşecek olan seramik, banyo mobilyaları ve vitrifiye üzerine dünya fuarları arasında birinci sırada sayılan CERSAIE Fuarı’na katılarak Türk seramik sektörünü gelmiş olduğu noktayı müşterilerine kanıtlamaya hazırlanıyor.


Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelenen CERSAIE Seramik Fuarı bu yılda yerli yabancı birçok tasarımcı, sektör temsilcisi ve profesyoneli ağırlayacak. Sektörün önemli yeniliklerinin sergileneceği fuara 2015-2016 koleksiyonundan 14 ürün ile katılacak olan Ege Seramik, yurt dışı taleplerini yakından takip edecek.

 

CERSAIE Fuarı’na, Ege seramik olarak aylar öncesinden hazırlanarak uluslararası pazarda tüm yeni ürünleri tanıtmak, onları yurt dışındaki müşterilere ulaştırmak ve yeni talepler toplamak için çalıştıklarını belirten Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, “Üretimde en son teknoloji kullanarak, pazarımızı yakından takip ederek katma değeri yüksek ürünler imal etmeye çalışıyoruz. Portföyümüzde bulunan ürünlerimizi son kullanıcımıza erişebileceği, makul fiyat ama kaliteden asla ödün vermeyen bir strateji ile ulaştırıyoruz” diyerek sözlerine devam etti. “Her yıl yenilikçi ürünler üretmek adına yatırımlar yapıyoruz. Bu konuda sektörün en hızlı hareket eden firması olduğumuzdan eminim”

 

Türk Seramik sektörünü Avrupa’da temsil etmekten gurur duyduklarını belirten Yedigüller, Bu yıl İtalya’daki fuardan daha fazla beklentimiz var, Türk Seramik endüstrisinin geldiği noktayı artık tüm Avrupa’ya hatta dünyaya gösterdik. Türk seramik sektörünü yeni pazarlara ulaştırmak ve yeni alıcılarla buluşturmak adına CERSAIE Fuarı’na yeni ürünlerimiz ve ekibimiz ile 16.salon A56-B51 stantlarında çıkarma yapacağız” diyerek sözlerini noktaladı.



HİMALAYA


Doğallığın zirvesine yolculuk


Doğal Onyx mermerinden üretilen ve ekstra işlem görmeden kendinden parlaklık özelliğine sahip HİMALAYA serisi ile mêkanlar, farklılık ve doğallığı bir arada yaşayacak. Özgün tasarım çeşitleriyle modern zevklere hitap eden HİMALAYA serisini sizde yaşam alanlarınıza taşıyın.


SAVANNAH


Tabiat ayaklarınız altında


Ahşap dokuların modern dokunuşlarla dans ettiği yeni serimiz SAVANNAH ile mêkanlar egzotik, bir o kadar da gizemli bir yolculuğa çıkıyor. Geleneksel çizgilerin ötesinde doğal ağaç görünümlü mermerin zarafetini yaşamak, hayal ettiğiniz sade mêkanara alternatifler sunmak için Ege Seramik SAVANNAH dokunuşunu tercih edin.


CAMPUS


Sıra dışı bir görünüm


Doğal taş Mozaik görünümlü yeni CAMPUS serimiz ile mekânlarınız artık sıra dışı. Doğa ve orman gibi uyumlu alanlardan esinlenerek geliştirilen ürün,  Ege Seramik kalitesi ve farkı ile yaşam alanlarınızı mükemmelliği taşımanın ilk adımı olacak. Tüm beğenilere göre dizayn edilen renk ve ebat çeşitleri ile CAMPUS serisine sahipseniz, yorucu yaşam alışkanlıklarınıza biraz mola vereceksiniz.


CONCORDE


Anılarınıza yeni anlamlar katacak


Doğal mermer ve parlak görünümlü CONCERDE serimiz farklı ebat ve renk seçimleri ile hayallerinizi anılarınıza çeviriyor. Doğanın masum yüzünü sofistike renk seçenekleri ile birleştiren ürün, yaşam alanınızda göz alıcı bir uyum yaşatıyor. Evinizdeki doğallığın yeni adı CONCERDE olacak.





Geri Dön