27 / 04 / 2024

Attila Türker, Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Attila Türker, Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Nuri Türker oldu.   



Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu görev dağılımının yapılması hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin Yönetim Kurulu Başkanı Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Nuri Türker oldu. 

Türker Proje Gayrimenkul KAP açıklaması:

Şirket Yönetim Kurulu’nun 25 Mart 2019 tarih, 2019/3 sayılı kararı ile Şirketin T.T.K’nın 367. ve 371. Maddesi uyarınca temsil ve ilzamına yetkili olanlar ve yetki sınırları saptanmış, tescil ve ilan olunmuştur. Yönetim Kurulu 25 Mart 2019 tarih ve 2019/3 sayılı kararı ile görev taksimi yaparak; Başkanlığa Attila Türker’i, Başkan Vekillliğine Ali Nuri Türker’i, Denetimden Sorumlu Komite: Başkanı Sezai Bekgöz’ü, Komite üyesi Cemal Mutlu, Kurumsal Yönetim Komitesi: Başkanı Sezai Bekgöz’ü, Komite üyeleri de Cemal Mutlu ve Adil Şahin, Riskin Erken Saptanması Komitesi: Başkanı Cemal Mutlu, Komite Üyeleri Sezai Bekgöz ve Neriman Yemenli’yi seçmiştir.


Geri Dön