23 / 04 / 2024

Attila Türker, Türker Proje'nin yönetim kurulu başkanı oldu!

Attila Türker, Türker Proje'nin yönetim kurulu başkanı oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Attila Türker oldu. Attila Türker'ün vekili ise Ali Nuri Türker oldu...



Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu görev dağılımı hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ali Nuri Türker oldu.

Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında Türker Proje Gayrimenkul'de Dilek Türker Yasemin İhsantürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem Bilgin'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine, Prof. Dr. Ahmet Gültekin Karaşin ve Ahmet Burak'ın ise Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev yapmalarına karar verildi.


Türker Proje Gayrimenkul'ün KAP açıklaması: 
Şirketimizin 23 Mart 2018 Tarih ve 2018/6 Sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında;

Bir sonraki olağan genel kurula kadar Şirketimizin, Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila TÜRKER, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri TÜRKER'in seçilmelerine, Dilek TÜRKER, Yasemin İHSANTÜRKER, Leyla Yasemin TÜRKER, Simla TÜRKER BAYAZIT, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine, Prof. Dr. Ahmet Gültekin KARAŞİN ve Ahmet BURAK'ın ise Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev yapmalarına karar verilmiştir.

Pay sahipleri ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

 


Geri Dön