20 / 04 / 2024

Attila Türker

Attila Türker

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Attila Türker oldu. Attila Türker'ün vekili ise Ali Nuri Türker oldu...

Tür Soy Turizm Yatırımları Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Tür Soy Turizm Yatırımları Sanayi Anonim Şirketi, Attila Türker, Cemil Ender Şerifsoy ve Mustafa Ercan Şerifsoy tarafından 1 milyon 271 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu

Mutlu Türker Turizm Otelcilik Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Türker Turizm Otelcilik Sanayi Anonim Şirketi, Ali Nuri Türker, Attila Türker, Leyla Yasemin Türker, Mahmut Kerem Bilgin ve Yasemin İhsan Türker tarafından 7 milyon 115 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, imar planları Kartal Belediyesi Meclisi'nde görüşülecek...

Türker Proje'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmayıp, faaliyetleri ve finansal durumunda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır...

Türker Proje Kartal arazileri 2020 değerleme raporu!

Türker Proje'nin Kartal'daki arazilerine ilişkin 31 Aralık 2020 değer tarihli gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste!

Türker Proje'nin Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, gündemdeki İmar Komisyonu raporlarının tadilen İmar Komisyonunda kalmasına Melis tarafından karar verildi.

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahar Tüker tarafından kuruldu.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı raporu yayınlandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 57 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesiyle ilgili açıklama yapıldı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili raporu kabul edildi.

Türker Proje'nin 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Türker Proje'nin 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Türker Proje'nin Kartal arazisini imar durumuyla ilgili son durum!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu görüşüldü. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 34 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi kararı verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin arazisinin bulunduğu 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 25 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 26 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı. 

Attila Türker Haberi

Attila Türker

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu görev dağılımı hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ali Nuri Türker oldu.

Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında Türker Proje Gayrimenkul'de Dilek Türker Yasemin İhsantürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem Bilgin'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine, Prof. Dr. Ahmet Gültekin Karaşin ve Ahmet Burak'ın ise Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev yapmalarına karar verildi.


Türker Proje Gayrimenkul'ün KAP açıklaması: 
Şirketimizin 23 Mart 2018 Tarih ve 2018/6 Sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında;

Bir sonraki olağan genel kurula kadar Şirketimizin, Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila TÜRKER, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri TÜRKER'in seçilmelerine, Dilek TÜRKER, Yasemin...