20 / 04 / 2024

Audemars Piquet'nin Royal Oak model saati 15 trilyona satıldı

Audemars Piquet'nin Royal Oak model saati 15 trilyona satıldı

İsviçre'nin lüks saat markası Audemars Piquet'nin Royal Oak model saati çıkarıldığı müzayadede 1.1 milyon dolara satıldı. Doların 14 lira 97 kuruş fiyatıyla rakam çarpıldığında 15 trilyon gibi bir sonuç ortaya çıkıyor ki bu da bir rekor demek.



Bu devirde bir saate 15 trilyon para verilir mi demeyin. Parası ve merakı olan yatırımcılar sözünü ettiğimiz parayı gözü kapalı veriyor.

İnsanın kolunda 15 trilyon lira olduğunu hayal etmek oldukça sıradışı bir durum. 

İsviçreli saat markası Audemars Piguet’nin ürettiği ikinci Royal Oak olan çelik kasa saat düzenlenen açık artırmada rekor fiyata satıldı.

Gerald Genta tasarımı saat beklentinin 5 katına çıkarak tam 1.1 milyon dolara alıcı buldu. Müzayede evi alıcının kim olduğunu açıklamadı.

Audemars Piquet nin Royal Oak model saati 15 trilyona satıldı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön