25 / 04 / 2024

Audi Q8'e 181 bin TL zam! İşte Audi Q8, 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Audi Q8'e 181 bin TL zam! İşte Audi Q8, 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Audi Q8'in satış fiyatlarına Kasım ayının ardından Aralık'ta da zam geldi. Peki, Audi Q8 fiyatları kaç TL oldu? İşte 24 Aralık 2022 Audi Q8 fiyat listesi...



Audi Q8'in Aralık ayı yeni fiyat listesi yayımlandı.  Q8'in satış fiyatları Eylül ve Ekim'de aynı kalmıştı ama Kasım ayında zamlanmıştı. Audi Q8'e bir zam da bu ay geldi. Audi Q8, dört kapılı lüks bir coupe'nin zarafetini lüks bir SUV'un pratikliği ile birleştiriyor.

Q8, iş ve eğlence için güvenli bir ortak oluyor. Otomobil, orijinal Audi quattro'dan ödünç alınan dikkat çekici tasarımı ve benzersiz yeni şasisi ile benzersiz bir görünüm sunuyor. Audi Q8, parlak sekizgen tasarımı ve benzersiz şasisi ile Q ailesinin değerlisi olmayı başarıyor.

Gömme ön spoyler ve büyük hava menfezleri ile birlikte güçlü dikey ızgara, çevresinde yüksek bir profil çiziyor ve kendinden emin bir görüntü oluşturuyor. Zarif bir şekilde kavisli tavan çizgisi, hafif eğimli D sütunlarıyla sona eriyor ve tekerlek davlumbazlarında 22 inç'e kadar quattro kaplamalara dayanıyor. Audi Q8, serideki en iyi standart MMI navigasyon ve bilgi-eğlence sistemini kullanıcılarının hizmetine sunuyor.

Sistemde, Audi'yi WLAN erişim noktalarına ve LTE Advanced standardına bağlayan bir veri iletim modülü bulunuyor. Audi Connected Online Services, tahmine dayalı yeteneklerle rotasını düzenliyor.

Peki, Audi Q8 fiyatları Aralık'ta ne kadar oldu? İşte 24 Aralık 2022 Audi Q8 fiyat listesi...

 


Geri Dön