26 / 04 / 2024

Audi Q8'e 2 aydır zam yapılmadı! 31 Ekim 2022 fiyat listesi...

Audi Q8'e 2 aydır zam yapılmadı! 31 Ekim 2022 fiyat listesi...

Audi Q8'in satış fiyatları Eylül'den beri aynı kaldı. Peki, Audi Q8 fiyatları ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 Audi Q8 fiyat listesi...



Audi Q8'in yeni fiyatları belli oldu!  Q8'in satış fiyatları Eylül'den beri aynı kaldı. Audi Q8'e tam iki aydır zam uygulanmadı. Audi Q8, dört kapılı lüks bir coupe'nin zarafetini lüks bir SUV'un pratikliği ile birleştirir. Kapsamlı donanımı ve kapsamlı bağlantı ağı ile Audi Q8, saha çalışması için yeterince sağlam kabul ediliyor.

Q8, iş ve eğlence için güvenli ortağınızdır. Q8, iş ve eğlence için güvenli ortağınızdır. Otomobil, orijinal Audi quattro'dan ödünç alınan çarpıcı tasarımı ve benzersiz yeni şasisi ile etkileyicidir. Audi Q8, parlak sekizgen tasarımı ve benzersiz şasisi ile Q ailesinin sevgilisi olmaya hazırlanıyor.

Audi Q8’den dudak uçuklatan fiyat! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gömme ön spoyler ve büyük hava menfezleri ile birlikte güçlü dikey ızgara, çevre çevresinde yüksek bir profil oluşturur ve kendinden emin görünümü vurgular. Zarif bir şekilde kavisli tavan çizgisi, hafif eğimli D sütunlarıyla son bulur ve tekerlek davlumbazlarında 22 inç'e kadar quattro kaplamalara dayanır. Audi Q8, serideki en iyi standart MMI navigasyon ve bilgi-eğlence sistemine sahiptir.

Sistem, Audi'yi WLAN erişim noktalarına ve LTE Advanced standardına bağlayan bir veri iletim modülü içerir. Audi Connected Online Services, tahmine dayalı yeteneklerle rota planlamasını geliştirir. Ayrıca, doğal ses kontrolü Audi Q8'i akıllı bir diyalog ortağı yapar. Bu özellik henüz Türkiye pazarında mevcut değil.

Peki, Audi Q8 fiyatları ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 Audi Q8 fiyat listesi...


Geri Dön