20 / 04 / 2024

Audi RS e-tron GT almak için son şans! İşte Audi RS e-tron GT 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi RS e-tron GT almak için son şans! İşte Audi RS e-tron GT 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Auidi RS e-tron GT Aralık ayı fiyatı belli oldu. Yeni yılda zam gelmesi beklenen aracı bu fiyattan almak için son günler yaşanıyor. İşte Auidi RS e-tron GT  29 Aralık 2022 fiyat listesi...



Heykelsi tasarım, bir gran turismo'nun dinamik orantılarını bir Audi RS modelinin benzersiz özellikleriyle bir araya getiriyor. Opsiyonel karbon tavan, karbon fiber takviyeli polimerden üretiliyor. Yüksek teknoloji ürünü malzeme son derece hafif olmasının yanında oldukça da kararlı.  

Auidi RS e-tron GT'de yer alan akıllı termal yönetim, arka arkaya birden fazla sprint için bile üstün performansa ulaşılmasını sağlıyor.

Bir otomobili yeniden yorumlama isteği, aerodinamik performanstan ilham alan sade tasarımda da kendini gösteriyor. Aşamalı lüks, duygularla dolu bir sürüş tercrübesini daha da yoğunlaştırmak için itici güç oluyor.

Çarpıcı vurgular Auidi RS e-tron GT'nin temel özelliklerini ortaya koyuyor. Örneğin, vurgulanan eşikler ve uzun dingil mesafesi sayesinde aracın alçak ağırlık merkezi görünür bir hal alıyor.

Kırmızı RS tasarım paketi, ekspres kırmızı renkte kontrast oluşturan dikişlerle aracın iç kısmına dikkat çeken vurgular ekliyor. Gri RS tasarım paketi, yüksek kaliteli iç malzeme ve çelik gri kontrast dikişlerin bir kombinasyonu ile araç iç tasarımının belirgin görünümünü ve ilerici tasarımına da dikkat çekiyor.

Alt gövdeye entegre edilmiş 800 voltluk lityum iyon pil, hem kolay şarj olurken hem de sürüş sırasında son derece yüksek performans sergiliyor.

Peki Auidi RS e-tron GT teknik özellikleri neler? İşte Auidi RS e-tron GT teknik özellikleri ve 29 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön