26 / 04 / 2024

Aura Residence'ta 6 bin TL peşinatla! Son 7 gün!

Aura Residence'ta 6 bin TL peşinatla! Son 7 gün!

AURA Residence'ta  6 bin lira peşinatla ev sahibi olmak için son 7 gün…



Propa İnşaat'ın, Anadolu yakasının çekim merkezi Kartal E-5 aksında hayata geçirdiği AURA Deluxe Residence'ta lansman özel fiyatlarıyla ev sahibi olmak için son 7 gün… AURA Kazanç Kampanyası kapsamında 6.000 TL peşinatla residence daire sahibi olmak mümkün. Hiçbir masraf ve komisyon ödemeden, banka kredisi hazır oluyor. Faiz oranları da bankaların sunduğu en düşük oranlar. 20 ay boyunca hiçbir ödeme yapılmıyor ve 20 ay sonra kalan yüzde 20 peşinat faiz olmadan ödeniyor. Yani bu süre boyunca Propa İnşaat, müşterilerini finanse ediyor ve firmaya hiçbir vade farkı ödenmediği için ev sahipleri henüz dairelerini alma aşamasında bile iki kere kazanmış oluyor.
 
Son 7 güne özel fiyatların 120 bin ila 360 bin TL arasında değiştiğini bildiren Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, tercihe göre yüzde 40 peşinat ödeyerek banka kredisi kullanmadan 20 ay vadelendirme seçeneği de sunduklarını ifade etti. Özçiçek, kredi kullanmak isteyenler için de Fortis ve Finansbank'ın projeye özel kredi imkânı sunduğunu belirtti.
 
Projede, Türkiye'de ilk kez uzaktan kumandalı çağrı ve güvenlik sisteminin kullanılacağını açıklayan Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, bu sistemin deprem anında sensörlerden uyarıyı alarak daire dış kapılarının kilidini açıp tek bir tuşla asansörü çağırma fırsatı sunduğunu belirtti. Her evde hastanelerdeki gibi acil kumanda butonu da olacağını ifade eden Özçiçek, 2-3 katta bir yiyecek-içecek otomatı bulunmasının da Türkiye'de bir ilk olacağını söyledi. Kısa sürede projenin yoğun ilgi gördüğünü belirten Özçiçek, Kartal'da bu yıl hizmete açılacak olan ve Anadolu yakasının tüm adliyelerini bir araya toplayan Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı projesi dolayısıyla hukukçuların da PROPA AURA Residence'a büyük ilgi gösterdiklerini dile getirdi.
 
PROPA AURA Residence'ta stüdyo ve 1+1'ler ile 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Farklı zevklere hitap eden bahçeli ve teraslı dairelerin bulunduğu projede, tüm daireler istenirse home office olarak kullanılabiliyor. Projede, tüm dairelerin tam kata kadar birleştirme özelliği bulunuyor. Daire dışında da donanımlı toplantı odaları yer alıyor, residence ve ofis hizmetleri veriliyor. Tüm dairelerin güney cepheli olduğu projede salon ve yatak odaları 3. kattan itibaren muhteşem bir deniz manzarasına bakıyor.
 
İstanbul istikametinde E5 Karayolu'ndan bir parsel içeride, trafik ve yol gürültüsü almayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alan PROPA AURA, lokasyonu sebebiyle Kartal'ın en değerli ve en gelişmiş bölgesinde bulunuyor. Kartal-Kadıköy metro durağı ve yaya üst geçidi projenin tam önünde, yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje, karayolunun yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede olması ve Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada konumlanıyor. Maltepe CarrefourSA, Kartal M1 Tepe, Praktiker ve Real, Grandhaus, Pendik Park Outlet alışveriş merkezlerine çok yakın olan proje, Viaport Outlet, Neomarin ve Pendorya alışveriş merkezlerine de 10 dakika mesafede…

Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan Propa AURA Deluxe Residence'a 0216 671 19 21 numaralı telefondan ya da  www.propaaura.com sitesinden ulaşılabiliyor.


Geri Dön