25 / 04 / 2024

Autopia dükkan fiyatları!

Autopia dükkan fiyatları!

Firma: Gül ve Keleşoğlu İnşaat

Proje: Autopia Beylikdüzü

Anahtar teslimlerin hemen gerçekleştiği Autopia Esenyurt projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 515 adet bağımsız birimden oluşan Beylikdüzü Autopia dükkan fiyatları bilgisi ve proje detayları haberimizde yer alıyor...



46 bin 761 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Autopia projesi lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. Autopia dükkan fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


150 milyon yatırım bedeli ile inşa edilen Esenyurt Autopia projesinde 117 bin metrekarelik satılabilir ve kiralanabilir alanlar yer alıyor. Satışların devam ettiği Autopia projesi  Gül ve Keleşoğlu İnşaat  girişimi ile yükseliyor.


Autopia dükkan fiyatları bilgisinden önce projenin teslim tarihi bilgisinden bahsedelim. 515 adet bağımsız birimden meydana gelen Autopia Esenyurt projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Esenyurt Autopia dükkan fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz. Autopia Beylikdüzü ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 


Autopia satış ofis ile 0212 853 33 35 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve dükkan fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. Autopia Beylikdüzü adres bilgileri şöyle:


Autopia Esenyurt nerede?

Autopia Beylikdüzü adres: Kıraç Namık Kemal Mah. Adnan Kahveci Bulvarı No: 1 34513 - Esenyurt


 Autopia dükkan fiyatları!


Esenyurt Autopia iletişim:

Telefon: 0 (212) 853 33 35

Web adresi: www.autopia.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön