24 / 04 / 2024

Autopia dükkan fiyatları!

Autopia dükkan fiyatları!

Firma: Keleşoğlu İnşaat - Gül İnşaat

Proje: Autopia

Autopia dükkan fiyatları bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde Keleşoğlu İnşaat ve Gül İnşaat ortak girişimi ile konumlandırılan proje 150 milyon TL yatırım bedeline sahip...



Autopia dükkan fiyatları bilgilerinden önce projenin genel bilgilerinden bahsedelim. Projede otomobil galerileri, mağazaları yer alıyor.


Toplam 515 bağımsız bölümden meydana gelen  Autopia  Projesi, Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Projenin inşaat alanı 46 bin 761 metrekare olarak belirlendi.


Autopia Esenyurt, 150 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Gül İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığının imzasını taşıyan projenin ödeme planı bilgilerine göre projede banka kredisi kullanılabiliyor.


Autopia dükkan fiyatları


Autopia dükkan fiyatları ile ayrıntılı bilgiler için (0212) 853 33 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 117 bin metrekare satılabilir ve kiralanabilir alana sahip.


Teslimleri hemen gerçekleştirilen Autopia adres olarak Kıraç Namık Kemal Mah. Adnan Kahveci Bulvarı No: 1 34513 - Esenyurt adresinde yer alıyor.


 Autopia dükkan fiyatları!


Autopia Beylikdüzü iletişim

Telefon:  (0212) 853 33 35

Web adresi: www.autopia.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön