28 / 03 / 2024

Avcılar Bizim Evler 7 satılık!

Avcılar Bizim Evler 7 satılık!

Firma: İhlas Holding

Proje: Bİizim Evler 7

Avcılar Bizim Evler 7 satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak şeklinde tasarlandı. İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar - Ispartakule'de yükseliyor.



Avcılar Bizim Evler 7 projesi Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Havaalanı güzergahına yakın, yeni metro ve banliyö hatları, Kanal İstanbul'a, 3.Köprü bağlantı yollarına yakın uzaklıkta bulunuyor.


Avcılar Bizim Evler 7 projesi eğlence mekanları, buhar odası, fitness salonu, anaokulu, Türk hamamı, kreş, çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu,mini futbol sahası, spor alanları, sauna, oyun bahçeleri, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark bulunuyor.


Avcılar Bizim Evler 7 projesinde daireleri 2017 yılında teslim edilecek. Proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar - Ispartakule'de yükseliyor.


Avcılar Bizim Evler 7 satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi seçenekte dizayn edildi. Projede toplam 532 tane daire ve 43 tane ticari birim yer alıyor.


Avcılar Bizim Evler 7 iletişim

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön