25 / 04 / 2024

Ispartakule Bizim Evler 7 satılık!

Ispartakule Bizim Evler 7 satılık!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 7

Ispartakule Bizim Evler 7 satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerinin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan proje bu ay sonunda satışa çıkacak.



TEM Otoyolu’nun yanı başında hayata geçirilen Ispartakule  Bizim Evler 7  Evleri İhlas Yapı imzası taşıyor. Proje 8 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Ispartakule Bizim Evler 7 satılık daire sayısı 532 adet olarak belirlendi. Dairelerin yanı sıra 43 adet ticari ünitenin de yer aldığı proje reklam öncesi avantajlı fiyatlarıyla ön talep topluyor. 


Teslimlerinin 2017 yılında başlaması öngörülen İhlas Yapı Bizim Evler 7 Konutları 28 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Proje İstanbul Avcılar-Ispartakul'de inşa ediliyor.


Bizim Evler 7 Rezidans sauna, buhar odası, eğlence mekanları, fitness salonu, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, anaokulu, mini futbol sahası, spor alanları, Türk hamamı, kreş, çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, oyun bahçeleri gibi sosyal olanaklara sahip. 


Ispartakule Bizim Evler 7 satılık daire tipleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, 3. Havaalanı, yeni metro ve banliyö hatları, ve Kanal İstanbul'a yakın mesafede bulunuyor. 


İhlas Yapı Bizim Evler 7 iletişim

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön