20 / 04 / 2024

Avcılar İnşaat 2 ödül aldı!

Avcılar İnşaat 2 ödül aldı!

Bu yıl 129. kuruluş yıldönümünü kutlayan İzmir Ticaret Odası, İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenen vergilendirme töreninde üyelerini ödüllendirdi. Avcılar İnşaat ve Hikmet Avcı İnşaat olarak aynı kategoride, iki ayrı ödül aldı...



Bu yıl 129. kuruluş yıldönümünü kutlayan  İzmir  Ticaret Odası, İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenen vergilendirme töreninde üyelerini ödüllendirdi. Avcılar; Avcılar İnşaat ve Hikmet Avcı İnşaat olarak aynı kategoride, iki ayrı özel ödülle ödüllendirildi.


Ödül törenine; Avcılar İnşaat ve Hikmet Avcı İnşaat adına, Avcılar İnşaat Kurucusu ve Onursal Başkanı Hikmet Avcı ile Avcılar İnşaat Genel Koordinatörü Süleyman Aksoy katıldı.


“MODERNİZMİN MİMARI”


“Modernizmin Mimarı” sloganıyla faaliyet gösteren ve İzmir’de yaptığı modern projelerle öne çıkan Avcılar İnşaat, sektörünün önde gelen firmaları arasında bulunuyor. Yüzlerce kişiye sağladığı istihdam olanağı ve İzmir’in silüetini değiştiren proje uygulamalarıyla tanınan Avcılar İnşaat, inşaat sektöründe 1989 yıldan bu yana 3250 konut ve 455 işyeriyle toplamda 415 bin metrakare alana sahip projelerini başarıyla tamamladı.


Gözlem Gazetesi 


Geri Dön