26 / 04 / 2024

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.



Avcılar Merkez Mahallesi Talimhane Sokak'ta dün yaşanangöçükten yaralı çıkarılan İsa Eyice, ambulansla Bakırköy'deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sinoplu işçi Cemal Eken'in cesedi ise itfaiye ve AFAD'ın çalışmaları neticesinde yaklaşık 4 saat sonra çıkarılabildi.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Küçükçekmece Cumhuriyet Savcısı "Taksirle ölüme sebebiyet verme" olayına ilişkin soruşturma başlatırken, inşaat müteahhiti Metin Kekeçoğlu, ustabaşı Arif Eyice ile kepçe operatörü Sinan Alakuş'un gözaltına alınması kararını verdi. Üç şüpheli bugün Küçükçekmece Adliyesi'ne gönderildi.

Göçük yaşanan inşaat alanında bugün hiçbir çalışma yapılmadığı belirlenirken, inşaatın mühürlenmesinin söz konusu olmadığına, çalışmaların birkaç gün içerisinde yeniden başlayacağına dikkat çekildi.

Avcılar Belediyesi Şehircilik ve İmar Müdürlüğü ekipleri tedbir amacıyla tahliye edilen hemen bitişikte yer alan 14 daireli 4 katlı binanın riskli olmadığını belirledi. Bunun üzerine büyük bölümü yaşlı ve gidecek yerleri olmayan ailelere dün gece yaşadıkları konutlara dönmeleri için izin verildi.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!


Geri Dön