26 / 04 / 2024

Avis Caravan'dan karavan kiralama hizmeti!

Avis Caravan'dan karavan kiralama hizmeti!

Avis Caravan, standart olarak bulunan yatak, buzdolabı, televizyon, masa, tuvalet, lavabo, mutfak dolapları gibi temel ihtiyaçların yanı sıra kamp yapmak için gerekli olan birçok malzemeyi de hizmete sunuyor...



Avis, başlattığı karavan kiralama hizmeti "Avis Caravan" ile alternatif tatil yapmak isteyenlerin taleplerini karşılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Avis'ten yapılan açıklamada, "Avis Caravan" hizmeti, mekanla sınırlı kalmadan özgürce tatil yapmak isteyen tatilcilere, en üst düzey hijyen ve güvenli ortam ile otel konforundaki hizmeti beraberinde sağlıyor.

Kamp yapmayı, doğayla buluşmayı tercih edenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Avis Caravan'ın filosunda bulunan motokaravan ve çekme karavanlar her kullanımdan sonra dezenfekte edilerek üst düzey hijyen ve güvenlik şartları ile bir sonraki Avis Caravan müşterisi için hazırlanıyor.

Avis Caravan, standart olarak karavanlarda yer alan yatak, buzdolabı, televizyon, masa, tuvalet, lavabo, mutfak dolapları gibi temel ihtiyaçların yanı sıra kamp yapmak için gerekli olan birçok malzemeyi de müşterilerinin hizmetine sunuyor. 

Doğa severler diledikleri takdirde, bisiklet, karavana monte edilebilen bisiklet taşıma aparatı, mutfakta gerekli olan temel gereçler, kamp için gerekli olabilecek masa ve sandalyelerden oluşan kamp seti, çadır ve şişme yatak gibi diğer ekipmanları da hizmet süresince Avis Caravan'dan temin edebiliyor.

 


Geri Dön