18 / 04 / 2024

Avlu Kurtköy Evleri 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Avlu Kurtköy Evleri 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı

Proje: Avlu Kurtköy

19 bin metrekare alan üzerinde konumlanan İstanbul Avlu Kurtköy Evleri örnek daire ziyaretlerinde alıcılarına imkanlar sunuyor. Avlu Kurtköy Evleri 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla başlangıç gösteriyor.



Toplam yatırım bedeli 45 milyon olarak belirlenen Avlu Kurtköy Evleri 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. 


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı tarafından hayata geçirilen  Avlu Kurtköy  Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Kurtköy bölgesinde yükseliyor.


Satış süreci devam eden İstanbul Avlu Kurtköy projesi teslim tarihi 2016 yılı olarak planlanıyor. Proje daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 11 ticari birim ve 132 dairenin bir araya gelmesiyle oluşan Avlu Kurtköy Evleri örnek daire ziyaretlerinde alıcılarına yüzde 5 indirim imkanı sağlıyor.


Avlu Kurtköy Evleri fiyatları;


Daire satış fiyatları 189 TL ile 494 bin TL arasında daire büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lansman fırsatları devam eden Avlu Kurtköy projesi tüzde 10 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit seçenekleri sunuyor.



Avlu Kurtköy iletişim

Telefon: 444 5 374

Web Adresi: http://www.avlukurtkoy.com/

Beyza Parlak/Emlakkulisi.com

Adres: Yenişehir Mah. Millet Cad. No:22 Kurtköy / Pendik


projeye sor



Geri Dön