19 / 04 / 2024

AVM Yatırımları Konferansı için son 7 gün!

AVM Yatırımları Konferansı için son 7 gün!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği sektörün bugün ve geleceğinin tüm yönleri ile ele alınacağı uluslararası kimliğe sahip AVM Yatırımları Konferansı  3 Mart 2011 Perşembe günü gerçekleşecek



Bu yıl Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği tarafından üçüncüsü düzenlenen AVM Yatırımları Konferansı   Mart 2011 Perşembe günü Swissotel İstanbul 'da düzenlenecek

Konferansta konuşmacı olarak, Dr. Kjell A. Nordström ve Doç. Dr. Osman Cevdet Akçay yer alacak.

Sektörü uluslararası boyutta bir araya getiren, sorunların tartışıldığı, çözüm önerilerinin ve değerlendirmelerin sunulduğu bir platform olan AVM Yatırımları Konferansı, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği  tarafından geleneksel olarak her yıl düzenleniyor.

Konferans 'ta bu yıl “Sürdürülebilirlik ” teması işlenecek. Konferansın ana başlıkları arasında, Dünya ve Türkiye Ekonomisi, Gelecek 10 Yıl, Perakendeci Başarı Hikayesi, Sürdürülebilir Yapılar, Pazarlama ve Etkinlik Yönetimi, Kazan Kazan, Tüketici Davranışları – İnovasyon gibi konular olacak.

AYD Başkanı Hakan Kodal 'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek konferansın önemli konuşmacıları arasında Dr. Kjell A. Nordström de bulunuyor. “Yeni iş dünyasının kötü çocuğu ” olarak anılan Nordström, dünyada satış rekorları kıran “Delifişeklik ” ve “Kareoke Kapitalizm ” kitaplarının da yazarı. Konferansın konuşmacılarından Doç. Dr. Osman Cevdet Akçay da açılış konuşmasında Dünya ve Türkiye ekonomisini değerlendirecek.



Geri Dön