25 / 04 / 2024

AVM'ler yılbaşı için ışıklar ve değişik süslerle donatıldı!

AVM'ler yılbaşı için ışıklar ve değişik süslerle donatıldı!

Büyük alışveriş merkezleri, vatandaşın dikkatini çekmek için görselliğe büyük önem veriyor



Levent'teki Metrocity Alışveriş Merkezi de şimdiden yılbaşına hazırlandı. Işıklar ve değişik süslerle donatılan AVM'de vatandaşları kapıda Noel Baba kılığına giren bir mağaza çalışanı karşılıyor. AVM'yi gezen vatandaşlar, Noel Baba ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor.

Yeni yıla sayılı  günler kala, istanbul'da kutlama hazırlıkları da tüm hızıyla sürüyor. Pekçok sektöre canlılık getiren yılbaşı nedeniyle kent şimdiden ışıl ışıl görüntüye büründü. İstanbul sokakları, oteller, restoranlar, vitrinler ve büyük alışveriş merkezleri, yeni yıla özel süslerle donatıldı.

Çam ağaçları  şimdiden kentin en işlek mekanlarında yerlerini alırken, sokak ve vitrinler, lale, yıldız ve kar motifli ışıklandırma ile gözalıcı bir hale getirildi. Günde binlerce kişinin uğrak yeri olan Taksim, Bakırköy, Kadıköy gibi ilçelerde caddeler ve büyük oteller, özel süslemelerle dikkat çekmeye başladı. Yılbaşı süslemeleri, en çok krizin olumsuz etkilediği AVM'ler için umut oldu.

İÇİ DE DIŞI DA RENGARENK

Kentin en işlek bölgelerinde yer alan alışveriş merkezleri, kriz nedeniyle durgun giden satışları canlandırmak için harekete geçti. Daha fazla müşteri çekmek için birbirleriyle rekabete giren alışveriş merkezleri, ışıklar ve değişik süslerle rengarenk bir görünüme kavuştu. Gözalıcı renk cümbüşünün yaşandığı bu alışveriş merkezleri arasında Bakırköy'deki Capacity ile Levent'teki Metrocity da yer aldı.

Büyük alışveriş  merkezlerine giden İstanbullular, hem binanın dışında hem de içinde ışıl ışıl görüntü saçan süslemelerle karşılaşıyor. Bakırköy'deki Capacity alışveriş merkezinde vatandaşları kapıda karşılayan Yılbaşı Bandosu da, îstanbullular'a erken yılbaşı yaşatıyor. AVM'ler, çocuklar için değişik aktivitelerle krizi aşmaya çalışıyor.
HaberTürk


Geri Dön