26 / 04 / 2024

AVM'lerin açılması için erken!

AVM'lerin açılması için erken!

AVM'lerin açılış tarihine ilişkin tartışmalar gündemde. Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Sarp Üner, "AVM'leri mayıs ayında açmak ve salgın mücadelesini gevşetmek için henüz erken" dedi...



Alışveriş merkezlerinin açılışı son günlerde tartışma konusu haline geldi. AVM'ler ve mağaza sahipleri arasında oluşan kira tartışmalarından sonra şimdi de, açılış tarihinin erken olup olmadığı tartılışıyor. AVM'lerin açılış tarihi için Bilim Kurulu'nun alacağı karar bekleniyor. Kiracılar ile AVM yönetimleri arasındaki tartışma devam ederken Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Sarp Üner, "AVM’leri Mayıs ayında açmak ve salgın mücadelesini gevşetmek için henüz erken" diye konuştu. 

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre; AVM'lerin açılış tarihinin erken olup olmadığına iilişkin tartışmalar devam ediyor. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Alpay Azap, AVM'lerin Mayıs'ta açılmasıyla ilgili olarak, "Bu durum il bazında değerlendirilmeli ve halk sağlığı uzmanlarının görüşü alınmalı" diye konuştu. 

AVM lerin açılması için erken!

Halk sağlığı uzmanları ise "Henüz çok erken" dedi. Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Sarp Üner, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Normal hayata dönmenin, kademeli biçimde yapılması zorunludur. Bunun için de bazı bilimsel kıstaslar gerekir. AVM'leri mayıs ayında açmak ve salgın mücadelesini gevşetmek için henüz erken" ifadelerini kullandı. 

Avi Alkaş: AVM'lerin açılışı için ekstra maliyet gerekli!

AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması!

Didem Aydın: Zorlu Center olarak mağazalardan Nisan-Mayıs'ta da kira almayız!


Geri Dön