25 / 04 / 2024

Avrasya GYO pay geri alımında azami fon tutarını belirledi!

 Avrasya GYO pay geri alımında azami fon tutarını belirledi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 21 Temmuz'da yapılan payların geri alımına ilişkin kararına ek olarak, Sermaye Piyasası Kurulunun 25 Temmuz'da yaptığı duyurusu çerçevesinde azami fon tutarının 3 milyon TL olarak belirlediğini açıkladı.



Avrasya GYO, 21 Temmuz'da  payların geri alımına ilişkin kararına ek olarak, Sermaye Piyasası Kurulunun 25 Temmuz'da yapılan  duyurusu çerçevesinde özel durum açıklamasınında bulundu. 


Açıklama:


Yönetim Kurulu 21/07/2016 tarihli payların geri alımına ilişkin kararına ek olarak, Sermaye Piyasası Kurulunun 25.07.2016 tarihli duyurusu çerçevesinde aşağıdaki hususlar belirlenmiştir.

    

Ülkemiz piyasalarında son günlerde yaşanan gelişmelere bağlı, piyasaların sağlıklı işlemesine yönelik olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun duyurduğu tedbirler doğrultusunda; bu olağandışı gelişmelerin etkisini azaltmak ve Şirketimiz paylarında ilave likidite sağlayarak sağlıklı fiyat oluşmasına ortam ve fayda sağlamak  amacıyla duyurulan pay geri alım işlemleri çerçevesinde geri alıma konu edilecek azami pay miktarının 3.600.000 adete kadar ve bunun için belirlenen azami fon tutarının 3.000.000 TL olarak belirlenmesine karar verilmiştir.

.


Geri Dön