25 / 04 / 2024

Avrasya Üniversitesi Mühendislik Bölümü'ne doçent alacak!

Avrasya Üniversitesi Mühendislik Bölümü'ne doçent alacak!

Avrasya Üniversitesi; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'ne ve Mimarlık Bölümü'ne profesör doktor, doçent doktor ve yardımcı doçent doktor alacak. İlgililerin belgelerini Avrasya Üniversitesi Personel Dairesi'ne götürmeleri gerek



Avrasya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'ne personel alanacak. Üniversite Mühendislik ve Mimarlı Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'ne 1 profesör doktor, 1 doçent doktor, 1 de yardımcı doçent doktor alacak. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'ne ise 1 profesör doktor ve 1 yardımcı doçent doktor alınması planlanıyor.

Verilen ilan ve şartları şu şekilde;

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanun ve ilgili Yönetmelik esasları ile Devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz öğretim üyesi alınacaktır.

Müracaatlarda Aranacak Şartlar:

PROFESÖRLER: Profesör kadrolarına başvuracak adaylar, 2547 Sayılı Kanun'un 26. maddesinde belirtilen şekilde yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak ve başvurdukları bölümü belirten dilekçeleri, ekinde son altı ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, özgeçmiş, nüfus cüzdan örneği, doçentlik belgesi, yayın listesi ve yayınlarından oluşan dosyayı 6 takım halinde vereceklerdir.

DOÇENTLER: Doçent kadrolarına başvuracak adaylar, dilekçelerinde başvurdukları bölümü belirterek, ekinde nüfus cüzdan örneği, son altı ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, doçentlik sınavını başardığına ilişkin belge ile özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlardan oluşan dosyayı 4 takım halinde vereceklerdir.

YARDIMCI DOÇENTLER: Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar, 2547 sayılı Kanun'un 23. maddesindeki şartları sağlamaları gerekmekte olup, yabancı dilini belirten dilekçelerinde başvurdukları kadroyu belirterek ekinde 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, lisans, yüksek lisans, (varsa) ve doktora diplomalarının onaylı örnekleri ile varsa ÜDS veya KPDS sonuç belgelerini, özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlardan oluşan dosyayı 4 takım halinde vereceklerdir.

İlan şartlarımızı taşıyan adaylar başvurularını ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, Avrasya Üniversitesi Personel Dairesine şahsen veya posta ile yapacaktır. Sınav yeri ve tarihi ilgili birimlerce daha sonra tespit edilip adaylara ayrıca bildirilecektir, ilgililere duyurulur.


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön