26 / 04 / 2024

Avrupa Gayrimenkul Topluluğu 24-27 Haziran'da gerçekleşecek!

Avrupa Gayrimenkul Topluluğu 24-27 Haziran'da gerçekleşecek!

Gayrimenkul alanında çalışmalarını yürüten akademisyenler, sektör temsilcilerini bir araya getiren Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansı 24 - 27 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (İTÜ) gerçekleşecek.



Gayrimenkul alanında çalışmalarını yürüten akademisyenler ve sektör temsilcilerini bir araya getiren Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansı 24 - 27 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi Taşkışla Binası’nda; İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın ana sponsorluğunda ve pek çok diğer kurum ve kuruluşun değerli destekleriyle gerçekleşecek.


Avrupa’da gayrimenkul alanında en saygın platformlardan biri olan ERES’in 22. Uluslararası Konferansı’nda gayrimenkul finansmanı, uluslararası gayrimenkul yönetimi, gayrimenkul değerleme, kentsel dönüşüm, konut ve ticari gayrimenkul pazarları gibi farklı başlıklarda 426 katılımcı, 285 bildiri sunacak.


ERES 22. Uluslararası Konferansı kapsamında üniversitelerle birlikte gayrimenkul sektörüyle ilişkili kurum ve kuruluşların temsilcileri İstanbul’da buluşacak. Konferans katılımcıları dünyanın farklı noktalarında gayrimenkul alanında öne çıkan akımları aktarırken akademik çalışmalar çok boyutlu tartışmalara zemin hazırlayacak. Dört gün sürecek konferansta 17 tema altında 69 oturum yapılacak.


40’ı aşkın ülkeden 400’e yakın katılımcının hazır bulunacağı konferans, Dr. Kerem Yavuz Arslanlı yürütücülüğünde gerçekleştirilecek. 25 Haziran 2015, Perşembe günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılacak açılış töreninde, açılış konuşmacıları Prof. Dr. Abdullah Yavaş ve Prof. Dr. Vedia Dökmeci olacak. 24 Haziran 2015, Çarşamba günü doktora öğrencilerinin sunumlarıyla başlayacak programın açılış konuşmacısı ise Prof. Dr. Anil K. Bera.


Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) gayrimenkul sektörüyle ilgili araştırma toplulukları, akademik araştırmacılar, uygulayıcılar ve doktora öğrencilerinden oluşan, kâr amacı gütmeyen bir organizasyondur. Avrupa genelinde özellikle mülkiyet temelli araştırmaları ve gayrimenkul disiplinini teşvik ederek bu konudaki araştırmaları destekleyen, akademisyen ve profesyoneller arasında iletişim ağı oluşmasını sağlayan ERES, 1994 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir. Gayrimenkul araştırma makaleleri için bilgi akışı ve tartışma ortamı sağlayan Journal of European Real Estate Research (Avrupa Gayrimenkul Araştırmaları Dergisi) Uluslararası Gayrimenkul Topluluğu’na (IRES) bağlı ERES'in ortaklığıyla yayınlanmaktadır.


Baın Bülteni



Geri Dön