29 / 03 / 2024

Avrupa Gayrimenkul Topluluğu İstanbul'da buluşuyor!

Avrupa Gayrimenkul Topluluğu İstanbul'da buluşuyor!

Gayrimenkul alanında çalışmalarını yürüten akademisyenler ve sektör temsilcilerini bir araya getiren Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansı 24 - 27 Haziran 2015 tarihleri arasında İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Binası’nda gerçekle



ERES 22. Uluslararası Konferansı kapsamında üniversitelerle birlikte gayrimenkul sektörüyle ilişkili kurum ve kuruluşların temsilcileri İstanbul’da buluşacak. Konferans katılımcıları dünyanın farklı noktalarında gayrimenkul alanında öne çıkan akımları aktarırken akademik çalışmalar çok boyutlu tartışmalara zemin hazırlayacak. Dört gün sürecek konferansta 17 tema altında 69 oturum yapılacak.


40’I AŞKIN ÜLKEDEN 400 KATILIMCI

Avrupa’da gayrimenkul alanında en saygın platformlardan biri olan ERES’in 22. Uluslararası Konferansı’nda gayrimenkul finansmanı, uluslararası gayrimenkul yönetimi, gayrimenkul değerleme, kentsel dönüşüm, konut ve ticari gayrimenkul pazarları gibi farklı başlıklarda 426 katılımcı, 285 bildiri sunacak.


40’ı aşkın ülkeden 400’e yakın katılımcının hazır bulunacağı konferans, Dr. Kerem Yavuz Arslanlı yürütücülüğünde gerçekleştirilecek. 25 Haziran 2015, Perşembe günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılacak açılış töreninde, açılış konuşmacıları Prof. Dr. Abdullah Yavaş ve Prof. Dr. Vedia Dökmeci olacak. 24 Haziran 2015, Çarşamba günü doktora öğrencilerinin sunumlarıyla başlayacak programın açılış konuşmacısı ise Prof. Dr. Anil K. Bera.



Geri Dön