29 / 03 / 2024

Avrupa Konutları Ataköy'de dükkanlar 1 milyon 448 bin 500 TL’den başlıyor!

Avrupa Konutları Ataköy'de dükkanlar 1 milyon 448 bin 500 TL’den başlıyor!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Ataköy

Avrupa Residence & Office Ataköy, biri rezidans dairelerin yer aldığı, diğeri A sınıfı ofislerin bulunduğu iki kuleden oluşuyor. Projede 52 metrekareden başlayan 15 adet dükkan 1.448.500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.



Avrupa Konutları Ataköy hakkında detaylı bilgi için tıklayın

444 0 380


Merkezi lokasyon, rahat ulaşım, güvenilir marka ve erken teslim yatırıma değer katıyor.  Artaş İnşaat  tarafından hayata geçirilen Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde, inşaatın  hızlı ilerleyişine, şehrin en işlek ulaşım aksı E-5’i kullanan tüm İstanbullular her gün şahit oluyor.


E-5 otoyolunun hemen yanı başında Ataköy’de yükselen projede kaba inşaat tamamlandı. Projenin, 2016 yılı son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Avrupa Residence & Office Ataköy inşaatının hızlı ilerleyişi, projeye  yapılan  yatırımların  erkenden değerlenmesine imkan tanıyor. 


E-5 ve yan yol üzerinden direkt ulaşım bağlantısı sağlanan Avrupa Residence & Office Ataköy, Ataköy –İkitelli metro istasyonunun yanında, metrobüs ve diğer toplu taşıma alternatiflerine yürüme mesafesinde bulunuyor. 


İstanbul’un dört bir yanına rahatça ulaşım imkanı sağlayacak sistemin aktarma noktasında yer alan proje; Atatürk Havalimanı, Dünya Ticaret Merkezi, CNR Expo Fuar merkezi, Kültür ve Arel üniversiteleri gibi iş dünyasının ve öğrenci yaşamının önemli merkezlerine komşu durumda yükseliyor.


Bugüne dek on binlerce İstanbullu’yu  nitelikli projelerle buluşturan Avrupa Konutları’nın kaliteli yaşam anlayışı, şehrin en merkezi noktalarından biri Ataköy’de Avrupa Residence & Office olarak hayat buluyor. 

Biri rezidans diğeri ofislerden oluşan iki kule arasında dükkanlar yer alıyor.


Avrupa Residence & Office Ataköy,  biri rezidans dairelerin yer aldığı, diğeri A sınıfı ofislerin bulunduğu iki kuleden oluşuyor. İki kule arasında hem ofis çalışanları hem rezidans sakinleri hem de bölgeye hizmet edecek dükkanlar yer alıyor. 


Projede 1+1 ve 2+1 seçeneklerine sahip 165 rezidans daire bulunuyor. Lüks detaylarla donatılan ve büyüklüğü 69 ile 103 metrekare arasında değişiklik gösteren rezidans dairelerin fiyatı 750 bin TL’den başlıyor. 


Büyüklüğü 233 metrekareden başlayan ve 52 adet bulunan A sınıfı ofislerin başlangıç fiyatı 2.334.100 TL iken, 52 metrekareden başlayan 15 adet dükkan ise 1.448.500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 


Projede, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 12 aydan, 120 aya kadar vadeli ödeme planları sunuluyor.


Kaliteli ve lüks detayları, modern mimarisi ile Avrupa Residence & Office Ataköy, bölgede prestijli bir iş ve yaşam projesi olarak konumlanırken, emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.


projeye sor



Geri Dön