26 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Başakşehir projesine bakanlıktan onay!

Avrupa Konutları Başakşehir projesine bakanlıktan onay!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Başakşehir

Avrupa Konutları Başakşehir projesine bakanlıktan onay geldi. Kayaşehir'de yükselecek olan Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 603 daire ve 17 ticari birim bulunuyor. Proje yaklaşık 140 milyon liraya mal olacak...




44 bin 36 metrekare alanda inşa edilecek olan  Avrupa Konutları Başakşehir  projesi  Artaş İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesi Kayaşehir bölgesinde yükseliyor.


Emlak Konut GYO güvencesine hayata geçirilecek olan Avrupa Konutları Başakşehir projesi 603 adet daire ve 17 adet ticari birimden oluşuyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesi 7 blok olarak tasarlandı.


Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri sunuluyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesinin bu yıl sonuna doğru başlaması hedefleniyor.


Toplam inşaat alanı 152 bin 231 metrekare olan Avrupa Konutları Başakşehir projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, otopark, fitness, sauna gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Avrupa Konutları Başakşehir projesine bakanlıktan onay!


Telefon: 444 38 25

Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön