26 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale 1 haftada rekor kırdı!

Avrupa Konutları Kale 1 haftada rekor kırdı!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Artaş Grubu'nun projesi Avrupa Konutları Kale, yoğun bir ilgiyle satışa sunuldu, ilk hafta içinde 400 konutun satıldığı projede daireler hızla sahiplerini buluyor. Projenin toplam yatırımı ise 650 milyon lirayı buldu.



AVRUPA Konutları markalı konut projeleriyle, kalite ve güvenin markası haline gelen Artaş Grubu, son projesi Avrupa Konutlan Kale ile sektördeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. İstanbul'un en merkezi noktası Topkapı'da, E5 Otoyolu'nun bitişiğinde konumlandırılan Avrupa Konutlan Kale, konut alıcılan tarafından uzun zamandır merakla bekleniyordu. 4 Kasım Salı günü Çırağan Sarayı'nda lanse edilen projede satışların başladığı ilk hafta içinde 400 konut sahiplerim buldu. Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki en değerli arsası üzerinde, Artaş Grubu imzasıyla yükselen, Avrupa Konutlan Kale 650 müyon TL'lik yatınmla hayata geçiriliyor. 

Avrupa Konutlan markasının güvencesi ve proje konumu itibariyle yatmmalann da talebini çeken Avrupa Konutlan Kale, İstanbul'un eşsiz bölgelerinden Topkapı'da, denize nazır bir noktada bulunuyor. Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, Metrobüs ve Tramvay duraklanna yürüme mesafesinde bulunuyor. "Her Şeyin Başladığı Nokta" sloganıyla lanse edilen proje, 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofis üe inşa edildiği bölgenin merkezini oluşturacak. 37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutlan Kale, konut bloklanna 88 bin 700 metrekare, ticari alanlara ise 21 bin 300 metrekare ayrıldı. E5 Otoyolu'nun hemen bitişiğinde yer alan proje, estetik mimarisi, az katlı yapısıve peyzaj alanlanylaTopkapı'nın yenüenen çehresinde örnek teşkil edecek. 


Daireler 77 ila 210 metrekare!


Artas Grubu, bugüne dek hayata geçirdiği Avrupa Konutları markalı 10 bin konutta sunduğu bütün ayrıcalıkları,  Avrupa Konutları Kale  ile Topkapfya taşıyor. Avrupa Konutları Kale, peyzaj alanlarının yanı sıra sosyal yasam ve spor alanlarıyla da ayrıcalıklı site yasamı sunuyor. Fltness merkezi, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuz ve acık spor alanları ile konutlara alt 1.350 araçlık kapalı otoparka sahip projede, bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek 30 adet cadde üzeri mağaza da yer alıyor Her zevke hitap edecek seklide tasarlanan daireler, 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 seçenekleriyle alıcı buluyor Dairelerin büyüklükleri ise 77 metrekare İle 210 metrekare arasında değişiyor İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise Temmuz 2016'da yapılacak. 


Star


projeye sor



Geri Dön