29 / 03 / 2024

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 



Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda çalışan İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

"İstanbul, bu yılın ilk çeyreğinde, Londra, Paris ve Berlin’in ardından Avrupa’da en çok yatırım yapılan dördüncü şehir oldu" açıklamasında bulunan Erkam Tüzgen, girişimcilik ekosistemiyle ve mali destek programlarıyla ilgili soruları yanıtladı. 

Avrupa nın en çok yatırım yapılan 4 üncü şehri İstanbul oldu!

İSTKA olarak 2021'de  4 Mali Destek Programı, 1 Fizibilite Desteği ve 1 Bölgesel Girişim Fonu çağrısı olacak şekilde toplam 6 farklı çağrıya çıktıklarının altını çizen Tüzgen, "Destek almaya hak kazanan projeleri hayata geçirmeye başladık. İSTKA olarak 2022 yılında 158 projeye 276 milyon TL destek veriyoruz" dedi ve İstanbul’da girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesi amacıyla çeşitli proje ve faaliyetleri hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Araba almayı düşünenlere kötü haber geldi! Arabalara yüzde 80 zam geliyor!

İstanbul'da enflasyon yıllık bazda yüzde 80'e çıktı! Son zamlardan sonra ette oluşan fiyat listesi (2 Mayıs 2022)

İstanbul Havalimanı 1 günde rekor kırdı! Yolcu sayısı 200 bine dayandı


Geri Dön