19 / 04 / 2024

Avrupa'nın en iyisi Akasya Acıbadem oldu!

 Avrupa'nın en iyisi Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Acıbadem; “ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi” tarafından, her yıl düzenlenen ve alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.



Yeni bir başarıya daha imza atan Akasya Acıbadem; “ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi” tarafından, her yıl düzenlenen ve alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.


Saf GYO A.Ş. tarafından geliştirilen, mimarisi, kolay ulaşımı, zengin marka karması ve sıradışı aktiviteleriyle Anadolu yakasının ve İstanbul’un en gözde çekim merkezi olan Akasya Acıbadem, Avrupa’daki en iyi alışveriş merkezlerinin finale kaldığı değerlendirmede Avrupa’nın en iyisi seçildi. Ödülü Saf GYO A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral aldı.


Zeynep Akdilli Oral kazandıkları önemli ödülle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Akasya Acıbadem ile aldığımız bu ödül bizleri çok gururlandırdı. Gerek inşaat aşamasındaki emeklerimiz, gerekse bir yıllık süreçte en iyi olmak için verilen çabalarımız yerini buldu ve sektörün en önemli ödülünü aldık. Yola çıkarken iddialıydık ve "alışveriş merkezinden öte" kavramını ortaya attık” dedi.


Zeynep Akdilli Oral, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarla, ülkemizde bu sektörde daha önce yapılmamışları ziyaretçilerimize sunduk. Bu ödülle başarımızı tescil ettirdik. Bu ödül gayrimenkul ve perakende sektöründe şirketimizin uluslararası alanda tanınmasına fayda sağladığı gibi, Türkiye ve İstanbul için çok büyük bir tanıtım fırsatı ve uluslararası yatırımcılar için Türkiye’nin güvenilir bir yatırım merkezi olduğunu gösteriyor”



Mimari projesi Amerikan Design Development Group (DDG) ve Ömerler Mimarlık tarafından yapılan dünyanın ve Türkiye’nin en önemli markalarını bünyesinde barındıran Akasya Acıbadem, butik mağazalarının yanı sıra dünyanın “edutainment” konseptli ilk ve 1 numaralı çocuk cumhuriyeti KidZania'sı, tüm yıl boyunca programlı etkinlikleri, 10 bin metrekarelik Akasya Park'ı ve Avrupa'nın en büyüklerinden olan Imax sineması ile İstanbul'un sosyal hayatına farklı bir boyut kazandırıyor.



Geri Dön