28 / 03 / 2024

Avrupark Bahçekent'te teslimler 2018'de!

Avrupark Bahçekent'te teslimler 2018'de!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilmekte olan Avrupark Bahçekent projesinde lansman kampanyası uzatıldı.



Gurbette yaşayan Türk vatandaşlarının da kampanyadan yararlanabilmesi için Lansman Kampanyası'nın uzatıldığı Avrupark Bahçekent projesinde 64 metrekare alanlı 1+1 dairelerin fiyatı 175 bin liradan başlıyor. Yüzde 1 KDV avantajına sahip olan Avrupark Bahçekent evlerinin teslimde en az yüzde 80 değerleneceği ön görülüyor.

 

1+1'den 4+1'e toplam 1.394 konut ve 86 ticari birimin yer aldığı Avrupark Bahçekent projesinde teslimlerin Mayıs 2018 tarihinde başlaması bekleniyor. Dev şehir parkının hemen yanında hayata geçirilmekte olan Avrupark Bahçekent projesi 79 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.

 

Arsa alanının yüzde 80'inin yeşil alana ayrıldığı Avrupark Bahçekent projesinde açık-kapalı çocuk ve yetişkin havuzları, bay-bayan sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness, pilates salonları, masa tenisi, çocuk parkı, tenis kortu, futbol sahası, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları bulunuyor. Avrupark Bahçekent tamamı kapalı otoparkları ve zengin peyzaj bulunuyor.


Star


Geri Dön