26 / 04 / 2024

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Çiftçi tarafından kuruldu.



Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Çiftçi tarafından kuruldu.

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT: İkamet ve işyeri amaçlı binaların yapılması, bu binaların iç işçiliği ile dış cephe kaplamasının yapılması. Her türlü toplu konut yapılması ve konutların çevre düzenlemesinin yapılması. Binaların çok katlı olabileceği gibi müstakil olarak veya villa tarzı binaların yapılması. Şirketin kendi yaptığı veya başka gayrimenkullerin alımı ve satımı. Her türlü taahhüt işleri yapmak. İNŞAAT MALZEMELERİ : İnşatta kullanılan her türlü malzemelerin toptan ve perakende alım satımı. Malzemelerin nakliye işlemlerinin yapılması ve yaptırılması. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü motorlu araç alımı satımını yapmak. Yaptığı işler ve başka işlerle ilgili olarak kamu kurumlarının ve özel firmaların açtığı veya açacağı ihalelere katılmak. Firma yapacağı ve yaptığı işlerle ilgili olarak ihale açmak. Mükellef kendisi taşeronluk yapabileceği işlerini başka firmalarada taşeron olarak verebilir.

Adres:  AVŞİN 1 İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ


Geri Dön