26 / 04 / 2024

AVVA, ÖzdilekPark Antalya mağaza açıyor!

AVVA, ÖzdilekPark Antalya mağaza açıyor!

AVVA, ÖzdilekPark Antalya’da açacağı mağaza ile Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam ediyor. ÖzdilekPark Antalya mağazası ile birlikte Antalya’daki 2. mağazasına kavuşacak olan marka, 2016 yılında 17 yeni mağaza açmayı hedefliyor.



Ortaya koyduğu tasarımlarla modayı takip eden zevk sahibi erkeklere özgün bir stil sunan AVVA Antalya’da büyümeye devam ediyor. AVVA, ÖzdilekPark Antalya’da açacağı mağaza ile Türkiye’deki mağaza sayısına bir yenisini daha ekliyor. ÖzdilekPark Antalya mağazası ile birlikte Antalya’daki 2. mağazasına kavuşacak olan marka, 2016 yılında 17 yeni mağaza açmayı hedefliyor. 

Kış sezonunun hakim renkleri bordo, haki, camel ve lacivert renklerinin uyum içerisinde yer aldığı AVVA 2015/2016 Sonbahar-Kış koleksiyonuna ÖzdilekPark Antalya’da net yüzde 50 indirim ile ulaşmak mümkün.


Takım elbiselerin yanında, ceket, yelek, triko, mont, sweatshirt, gömlek ve pantolondan oluşan sezon koleksiyonundaki tüm özgün tasarımlar hediye alternatifi arayanlar için de yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.


Erkek giyimine getirdiği özgün ve modern yorumla fark yaratan AVVA, özgün stil sahibi tüm erkeklere alternatif bir moda kaynağı sağlıyor. Yurt içi ve yurt dışındaki mağazaları ile erkek giyimin Türkiye’deki en başarılı markalarından biri olan AVVA, ana teması ‘güç’ olan 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu hazırlıklarını da tamamladı. 


Geri Dön