27 / 04 / 2024

BNG, Santorini'de mağaza açıyor!

BNG, Santorini'de mağaza açıyor!

BNG, Santorini'de mağaza açıyor. Riyad’da Kraliyet Ailesi’nden Alsaud, Meksika’da dünyanın en zengin 34’üncü ailesi Salinaslar’la mağaza açan BNG, Santorini’ye de gidiyor. İspanya ve Gürcistan da sırada...



Bülent ve Nilgün Gülen’in markası BNG, kadın giyiminde farklı tasarımlarıyla öne çıktı. Kısa sürede 4’ü yurtdışında olmak üzere 17 mağazaya ulaşan Gülen çifti, son dönemde dünyanın en zengin ailelerinin fertleriyle yaptığı işbirlikleriyle dikkat çekiyor. Riyad’da Kraliyet Ailesi’ne mensup Alsaud; Meksika’da ülkenin 4’üncü, dünyanın en zengin 34’üncü ailesi olan Salinaslar’la birlikte mağaza açan çift, Japonya’nın ve Dubai’nin en prestijli noktalarında ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor. Hem Suudi Arabistan hem Meksika’da büyüme planları yapan Gülen çifti, Yunan adalarına açılmaya da hazırlanıyor. Santorini’de 3 oteli olan bir aile, markanın ürünlerini satmaya başlayacak.


İspanya ve Gürcistan


BNG’yi dünyaca ünlü ailelerin markalarını istemesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Bülent Gülen, “Meksika, İsviçre, Riyad ve Dubai’de mağazalarımız var. Abu Dabi ile ilgili planlarımız var. Oradaki franchise’ımız kraliyet ailesinden. Prenses Lama bizden giyiniyor. Yakında İstanbul’a gelecek. ‘Bütün Ortadoğu’yu bize verin’ diyorlar ama biz Dubai ve diğer emirliklerde daha sağlam bir yer edindikten sonra bunu düşüneceğiz” diye konuştu.


Trend yerlerde olmak istediklerini kaydeden Bülent Gülen, “İtalya’dan, Malorca’dan da teklifler alıyoruz. Yunanistan’dan sonra İspanya’ya odaklanacağız. Gürcistan’da ürünlerimiz satılmaya başladı. Orada da mağaza açmak istiyoruz” dedi. Nilgün Gülen de Meksika’nın ve dünyanın en zengin ailelerinden birine mensup olan Maria Laura Salinas’ın markalarını Latin Amerika’ya yayma planları yaptığını anlattı. Gülen, “2013 yılı yazında Bodrum Palmarina’ya yaptığı seyahat sırasında BNG’yi keşfederek kendi deyimiyle aşık olan Maria Laura Salinas, Mexico City’de mağaza açtı. Şimdi Guadalahara’da mağaza açacak. Markayı diğer Latin Amerika ülkelerine de yaymak istiyor” diye konuştu.


25 ülkede satılıyor


25 ülkeye ürünlerini sattıklarını sözlerine ekleyen Nilgün Gülen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şu anda ürünlerimiz 20-30 yıllık dünya markalarıyla aynı mağazalarda modaseverlerin beğenisine sunuluyor. Japonya gibi zor bir pazarda 8 yıldır ürünlerimiz satılıyor. Bu başarımızı geliştirmek, yurtdışında niş noktalarda markamızla var olmak istiyoruz. Daha yoğun gardırop müşterisine ulaşacağımız bir sistemi oturtmak amacındayız.”


Bodrum’dan Meksika’ya uzandı


Nilgün Gülen ile Meksikalı iş kadını Maria Laura Salinas’ın ilginç bir tanışma hikayesi var. Tatil için Bodrum’da olan Salinas, BNG mağazasından 45 parca üdür alınca Nilgün Gülen’in dikkatini çeker. Bir kahveye davet ettiği Salinas’tan teknesinde ağırlanma teklifi alır. Bu buluşma, Meksika dönüşü yazışmaya, sonunda da mağaza açmaya kadar gider... Bu arada yurtiçi planlarına değinen Bülent Gülen, şunları söyledi: Toplam 17 mağazaya ulaştık. Bunların 4’ü yurtdışında... Geçen yıla göre ciromuzda yüzde 50’ye yakın artış var. İki yıldır bu tempoda gidiyoruz. Yakın zamanda  Adana  mağazamız gelecek. Bodrum ve Antalya’da 1-2 otelde mağaza açabiliriz. İstanbul’da Nişantaşı ve İstinyePark olabilir.”


Vatan


Geri Dön