26 / 04 / 2024

santorini BNG

santorini BNG

BNG, Santorini'de mağaza açıyor. Riyad’da Kraliyet Ailesi’nden Alsaud, Meksika’da dünyanın en zengin 34’üncü ailesi Salinaslar’la mağaza açan BNG, Santorini’ye de gidiyor. İspanya ve Gürcistan da sırada...

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Akyol tarafından kuruldu.

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Bingöl ve Mehmet Ali Akıncı ortaklığında kuruldu.

Bng Internatıonal İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bng Internatıonal İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Günay Hüsnü Atay ve Mehmet Bahadır Atay ortaklığında  kuruldu.

Bng Kayra İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Gayrimenkul Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bng Kayra İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Gayrimenkul Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bingür Çorak tarafından kuruldu.

Park Yaşam Santorini'de 0.98 faiz oranı fırsatı!

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Santorini İzmir Çiğli'nin merkezinde yükseliyor. Projede 0.98 faiz oranı fırsatı sunuluyor. 

Park Yaşam Santorini projesi mimarisiyle dikkat çekiyor!

İzka İnşaat İzmir Çiğli'de Park Yaşam Santorini Projesi'ni gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Körfez manzarasına sahip olacak proje,  “Mahallede yaşam var” sloganıyla ön plana çıkıyor.

Park Yaşam Santorini, Körfez manzarasıyla öne çıkıyor!

İzka İnşaat İzmir Çiğli'de hayata geçirdiği Park Yaşam Santorini projesiyle, Santorini adasının mimarisini getiriyor. "Mahallede yaşam var" sloganıyla hayata geçirilen projede, Körfez manzarası öne çıkıyor.

Bng Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bng Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melike Çağlayan tarafından kuruldu. 

Park Yaşam Santorini'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor!

İzmir’in en temiz havasının bulunduğu lokasyonda, 74.000 metrekarelik inşaat alanına sahip, Park Yaşam Santorini İzmir projesinde lansman dönemi başladı.

İzka Park Yaşam Santorini fiyatları!

İzka Park Yaşam Santorini fiyatları 228 bin TL'den başlıyor. Proje İzka İnşaat tarafından İzmir Çiğli Egekent bölgesinde hayata geçirildi...

Park Yaşam Santorini fiyat listesi!

Toplam 524 daireden meydana gelen Park Yaşam Santorini projesi İzka İnşaat  imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Park Yaşam Santorini fiyat listesi...

Çiğli Park Yaşam Santorini fiyat!

Park Yaşam Santorini projesinde 1+1'den 3+1'e ve dublekse kadar konut tipleri sunuluyor. Park Yaşam Santorini projesi 21 bin metrekare alana sahip...

Park Yaşam Santorini daire fiyatları!

Park Yaşam Santorini daire fiyatları minimum 228 bin TL'den başlıyor. Park Yaşam Santorini projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks dairelere yer veriliyor...

santorini BNG Haberi

santorini BNG

Bülent ve Nilgün Gülen’in markası BNG, kadın giyiminde farklı tasarımlarıyla öne çıktı. Kısa sürede 4’ü yurtdışında olmak üzere 17 mağazaya ulaşan Gülen çifti, son dönemde dünyanın en zengin ailelerinin fertleriyle yaptığı işbirlikleriyle dikkat çekiyor. Riyad’da Kraliyet Ailesi’ne mensup Alsaud; Meksika’da ülkenin 4’üncü, dünyanın en zengin 34’üncü ailesi olan Salinaslar’la birlikte mağaza açan çift, Japonya’nın ve Dubai’nin en prestijli noktalarında ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor. Hem Suudi Arabistan hem Meksika’da büyüme planları yapan Gülen çifti, Yunan adalarına açılmaya da hazırlanıyor. Santorini’de 3 oteli olan bir aile, markanın ürünlerini satmaya başlayacak.


İspanya ve Gürcistan


BNG’yi dünyaca ünlü ailelerin markalarını istemesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Bülent Gülen, “Meksika, İsviçre, Riyad ve Dubai’de mağazalarımız var. Abu Dabi ile ilgili planlarımız var. Oradaki franchise’ımız kraliyet ailesinden. Prenses Lama...