19 / 05 / 2024

Axess sahipleri dikkat! Hepsiburada Seyahat’ten 200 TL chip para kampanyası…

Axess sahipleri dikkat! Hepsiburada Seyahat’ten 200 TL chip para kampanyası…

Axess kredi kartı sahipleri Hepsiburada Seyahat üzerinden yapacakları 2500 TL ve üzeri ödemelerde 200 Türk Lirası değerinde chip para hediyesi kazanacak. Kampanya 30 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli. Bu fırsat seyahat tutkunları için kaçmaz...



Kampanya ödemelerinin hepsiburadaseyahat.com veya Hepsiburada mobil uygulamasında yer alan Hepsiburada Seyahat üzerinden alınacak uçak biletlerinde geçerli olduğunu belirtelim.

Kampanya 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. Kampanya kapsamında belirtilen tarihe kadar www.hepsiburadaseyahat.com veya Hepsiburada mobil uygulamasında yer alan Hepsiburada Seyahat üzerinden alınacak uçak biletlerinde 2500 TL ve üzeri ilk alışverişte 200 TL chip-para hediye edilecek. 


Kampanyaya Axess, Free, Wings, Akbank kart, ticari kartlar ile bu kartların ek kartları ve sanal kartları dahil ancak Bank’O Card Axess dahil değildir. Kampanyaya sanal POS’tan yapılan işlemler dahildir. 

Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce ‘Juzdan’ uygulamasındaki “Hemen Katıl” butonunu tıklamanız gerekiyor. Profil alanındaki ‘Kampanyalarınız’ başlığı altında kampanyanın görünmesinin ardından kampanyaya katılım sağlamış olacaksınız. ‘Juzdan’ üzerinden kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamına alınmayacak.

Kampanya kart değil müşteri bazında yani kampanyadan her kullanıcı sadece bir kez yararlanabiliyor. Kampanyaya katılan bir müşteri de en fazla 200 Türk Lirası chip-para kazanabilir. Chip oaranız kampanya koşulları gerçekleştikten sonra kartınıza anında yüklenecek. Chip para hediyenizi Axess üye iş yerlerinde kullanabilirsiniz.

Axess sahipleri dikkat! Hepsiburada Seyahat’ten 200 TL chip para kampanyası…


Geri Dön