19 / 04 / 2024

Akbank’tan müjde! 31 Ekim’e kadar başvuranlar 500 TL chip-para kazanacak!

Akbank’tan müjde! 31 Ekim’e kadar başvuranlar 500 TL chip-para kazanacak!

Kampanyalarıyla herkesin dikkatini çeken Akbank, 500 TL chip-para kazandıran yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. İşte detaylar…



Özel bankalar Temmuz ayından bu yana verdiği maaş promosyonlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Müşterilerini kaybetmemek ve daha çok müşteri kazanmak için promosyon yarışına giren bankalar, kampanyalarıyla da yakından takip ediliyor.

Akbank’ta resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Bankanın duyurduğu bu yeni kampanyanın son katılım tarihi ise 31 Ekim olarak açıklandı.

Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanyasına katılanlar, hem zaman hem de 500 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayacak.

Akbank’tan müjde! 31 Ekim’e kadar başvuranlar 500 TL chip-para kazanacak!

Peki, Akbank’ın 500 TL chip-para kazandıran yeni kampanyasının detayları nelerdir?


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön