28 / 03 / 2024

Halkbank Paraf'tan müjde! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun!

Halkbank Paraf'tan müjde! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun!

Halkbank, müşterilerine müjdeli haberi verdi! Türkiye'nin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, yeni kampanyasını açıkladı. Son başvuru tarihi 31 Ekim hemen başvurun! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte son durum...



Halkbank, müşterilerine havalara uçuracak haberi verdi! Türkiye'nin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, yeni kampanyasını açıkladı. Halkbank, kampanyasını şu ifadeler ile açıkladı:

"Paraf ile 1 Eylül 2022-31 Ekim 2022 dönemleri arasında Biletdukkani.com’dan yapılacak ilk uçak bileti alışverişine, tutarı 3000 TL ve üzeri ise 200 TL, 2000 TL ile 2999 TL arası ise 150 TL, 1000 TL ile 1999 TL arası ise 75 TL ParafPara verilecektir."

Paraf'ın internet sitesinde kampanyanın isimi "Biletdukkani.com’da 200 TL’ye varan ParafPara!" olarak belirlendi. Peki, kampanyanın şartları nelerdir? İşte son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön