18 / 04 / 2024

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Ekim'e kadar acele edin!

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Ekim'e kadar acele edin!

Halkbank'tan yeni kampanya müjdesi geldi! Paraf üzerinden 31 Ekim'e kadar hemen başvurun! Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...



Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, Paraf üzerinden çok konuşulacak kampanyasını duyurdu. Halkbank'ın duyurduğu kampanyanın adı "Paraf Üreten Kadın Kartımıza Özel 5 Taksit Kampanyası" oldu. Halkbank, tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"31 Ekim 2022 tarihine kadar Paraf Üreten Kadın Kartımız ile POS üzerinden TİCARİ MENÜ seçilerek yapılacak İŞLEMLER HARİÇ tüm yurt içi banka POS’larından 500 TL ve üzeri peşin harcamalarınız ücretsiz, faizsiz 5 taksite bölünecektir."

 Halkbank Paraf’tan müjde! 31 Ekim’e kadar indirim fırsatı!Halkbank, kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce yapılması gerekenler hakkında şu bilgileri verdi:

"Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce, “ÜRETEN” veya “ÜRETEN” boşluk kartın son 6 hanesini yazıp,  3404’e SMS gönderilmesi gerekmektedir."

Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön