24 / 04 / 2024

Halkbank Paraf'tan dev kampanya! 31 Aralık 2022'ye kadar acele edin!

Halkbank Paraf'tan dev kampanya! 31 Aralık 2022'ye kadar acele edin!

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Aralık'a kadar hemen başvurun, sakın kaçırmayın! Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...



Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Aralık'a kadar hemen başvurun!Halkbank'tan merak uyandıran kampanyanın müjdesi geldi! Paraf üzerinden 31 Aralık'a kadar siz de başvurabilirsiniz. Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Halkbank Paraf tan dev kampanya! 31 Aralık 2022 ye kadar acele edin!

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, Paraf üzerinden yeni kampanyalarını açıkladı. Halkbank'ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"01 - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Paraf Ticari kredi kartları ile yurt içi gıda marketlerinde tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri birinci harcamaya 100 TL, üçüncüye 150 TL, beşinciye 250 TL, toplam 500 TL ParafPara verilecektir."

Kampanyadan yararlanmak için harcama yapmadan önce "MARKET" veya “MARKET” boşluk kartın son 6 hanesini yazıp, 3404’e (KKTC için 3444’e)  SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir.

Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön