24 / 04 / 2024

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun!

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun!

Halkbank'tan yeni kampanya müjdesi geldi! Paraf üzerinden 31 Ekim'e kadar hemen başvurun! Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...



Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, Paraf üzerinden yeni kampanyalarını duyurdu. Halkbank, tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"1 - 31 Ekim 2022 tarihleri arasında market ve restoran sektörlerinde Paraf ile yurt içi tüm banka POS’larından peşin olarak yapılacak 300 TL ve üzeri ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci harcamaya 15'er, altıncı harcamaya 40, toplamda 100 TL ParafPara verilecektir."

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanması ya da yurt içinden MARKET yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi gerekiyor.

Kampanya  müşteri bazlı olarak tasarlandı. Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kere faydalanabilir. Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahil edilecek.

Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığımda müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olacak. Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılır.

Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön