19 / 04 / 2024

Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi!

Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi!

Firma: Sur Yapı

Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi projesi Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.



Satış süreci devam Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi projesinde yer alan ofis fiyatları 320 bin dolardan başlıyor. Projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler yer alıyor. 


Sur Yapı Axis İstanbul projesinin ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı bulunuyor. 


Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi 'nde yer alan ofislerin alanları 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Üsküdar-Kadıköy-Kartal, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Atatürk Havalimanı gibi birçok bölgeye kolay ulaşım sağlıyor.


Axis İstanbul Ofisleri sosyal olanakları arasında; arşiv odası, sinema salonları, print center, oturma terasları, toplantı salonları, AVM, spor salonu, kat bahçeleri, kafeler, hobi ve oyun odası, restoranlar, fitness center ve geniş lobi alanları yer alıyor. 


Axis İstanbul  Sur Yapı  nerede?

Adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Bayrampaşa Axis İstanbul iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön