18 / 04 / 2024

Ayazağa Vadistanbul Park daire fiyatları!

Ayazağa Vadistanbul Park daire fiyatları!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat

Proje: Vadistanbul Park

Ayazağa Vadistanbul Park daire fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. Arsa alanı 74 bin metrekareden oluşan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.



Vadistanbul Park Ayazağa'da 100 bin metrekarelik ofis alanı, 22 bin metrekarelik mağaza alanı ve 20 bin metrekarelik home office alanı bulunuyor. 


Ayazağa  Vadistanbul Park  daire fiyatları konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Proje Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda inşa ediliyor. 


İstanbul Ayazağa Cendere lokasyonunda yükselen Vadistanbul Park Residence'de 762 adet daire ve ticari alanlar yer alıyor. Projede konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. 


Vadistanbul Park Cendere'de yüzme havuzu, kafeler, 3.700 araçlık otopark, kreş, çocuk oyun alanları ve basketbol sahası gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Vadistanbul Park Konutları'nın 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje 424 bin metrekare arsa alanına sahip Vadistanbul projesinin 3. etabı olarak hayata geçiriliyor. 


Ayazağa Vadistanbul Park daire fiyatları metrekare bazında 9 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle vade fırsatı sağlanıyor. 

14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi!

Tel: 444 53 35

Web: www.vadistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön