16 / 04 / 2024

Ayçiçek fiyatlarında son dakika! Hangi borsada ayçiçeği fiyatı kaç lira? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ayçiçek fiyatlarında son dakika! Hangi borsada ayçiçeği fiyatı kaç lira? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri ve Çukobirlik, ayçiçek taban fiyatını 10-11 Türk Lirası arasında açıkladı. Peki ayçiçeği fiyatında son durum ne? Ayçiçeği bugün hangi borsada kaç lira? İşte TMO, Edirne ve Uzunköprü Ticaret Borsası ayçiçek fiyat listesi 16 Ağustos 2022...



Tarım Kredi Kooperatifleri ve Çukobirlik'in ayçiçek taban fiyatını 10-11 Türk Lirası arasında açıklaması çiftçileri memnun etmedi. Çiftçiler yeni açıklanacak fiyatların 15 ile 16 Türk Lirası arasında olmasını bekliyor. 

Tarım Kredi Kooperatifleri, 2022 yılı ayçiçeği alım fiyatını ton başına sözleşmeli olan çiftçilerden 10 lira 75 kuruştan; sözleşmeli olmayan çiftçilerden ise 10 lira 45 kuruştan alacağını duyurdu. Tarım Satış Kooperatifi Çukobirlik ise alım fiyatını kilo başına 11 lira 25 kuruş şeklinde açıkladı. 

Ayçiçek fiyatlarında son dakika! Hangi borsada ayçiçeği fiyatı kaç lira? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Halk TV'nin aktardığı habere göre; çiftçiler ise "bire iki buğday- ayçiçeği parametresine" göre; ayçiçeği fiyatının 16 lira şeklinde açıklanmasını bekliyor. Bit diğer beklenti de ayçiçeğine doğrudan verilen 50 kuruşluk desteğin 4 TL'ye yükseltilmesi oldu. 

Tarımdanhaber'in aktardığına göre; Uzunköprü Ziraat Odası Başkanı Yıldız Kılıç, 2022 yılı dekar maliyeti üzerinden yapmış oldukları hesaplamada 1 KG ayçiçeğinin 11.27 TL/Kg üretim maliyeti olduğunu belirtti. 

Peki ayçiçeği fiyatında son durum ne? Ayçiçeği bugün hangi borsada kaç lira? İşte TMO, Edirne ve Uzunköprü Ticaret Borsası ayçiçek fiyat listesi 16 Ağustos 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön