24 / 04 / 2024

Ayçiçek yağı fiyatları yine zamlandı! Çok şaşıracaksınız! 5 litrelik yağ...

Ayçiçek yağı fiyatları yine zamlandı! Çok şaşıracaksınız! 5 litrelik yağ...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatları yeniden zamlandı. İşte 2022 yılı yağ fiyatları...



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatlarına yeni zamlar geldi. Marketlerde 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı yeniden yükselerek 119 TL'den başlıyor, 140 TL'ye kadar yükseliyor.

Ayçiçek yağı fiyatları yine zamlandı! Çok şaşıracaksınız! 5 litrelik yağ...

Gündemden düşmeyen ayçiçek yağı fiyatları yeniden yükseldi. Aralık 2021'in son haftasında sembolik olarak bazı indirimler gerçekleştiren zincir marketler, 5 litrelik yağın fiyatını yeniden 119-140 TL'ye yükseltti. Ayçiçek yağlarında yaşanan fiyat artışlarını hammadde sıkıntısına bağlayan Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ayçiçek yağı fiyatları düşürme yolunun üretimi artırmaktan geçtiğini dile getirdi.

Peki ayçiçek yağlarında son durum ne oldu? Ayçiçek yağı fiyatları nasıl düşer? İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön